Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Ο Χρυσοχοΐδης επαναφέρει εκατοντάδες αστυνομικούς στη μάχη κατά της εγκληματικότητας


Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προχώρησε τις τελευταίες ώρες στην άμεση επιστροφή 322 αστυνομικών-ειδικών φρουρών της Ασφάλειας Αττικής, της Άμεσης Δράσης και των ΜΑΤ, που ήταν διασκορπισμένοι σε διάφορες «άσχετες»...
υπηρεσίες της Αθήνας αλλά και της επαρχίας.  Πρόκειται ασφαλώς για την πρώτη κίνηση προκειμένου να ενισχυθούν κεντρικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, να ενδυναμωθεί η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και για την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ. Ανάμεσα στους αστυνομικούς που επιστρέφουν στις οργανικές θέσεις τους είναι και αρκετοί που είχαν αποσπασθεί σε υπηρεσίες μουσικής της ΕΛ.ΑΣ, σε παιδικές εξοχές, σε προαναχωρησιακά κέντρα αλλά και αρκετοί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, τη Διεύθυνση Διαχείρισης Πληροφοριών κλπ.        Οι 181 επιστρέφουν στην Ασφάλεια Αττικής, οι 48 στα ΜΑΤ και ΥΜΕΤ και οι υπόλοιποι 93 στην Άμεση Δράση και την ΔΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive