Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ της... «πλατιάς απεύθυνσης» στην ομιλία Τσίπρα

syriza-thiseio-ena
Κουίκ, Ζουράρις, Παπακώστα, Κουβέλης και Θεοχαρόπουλος παρόντες - Δείτε φωτογραφίες από το Θησείο, λίγο πριν από την έναρξη της προεκλογικής ομιλίας του πρωθυπουργού Πάνω από μιάμιση ώρα καθυστέρησε η έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τρίτης στο Θησείο....
  Όσο περίμεναν οι οπαδοί του να τον ακούσουν, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζονταν σε πηγαδάκια να συνομιλούν μεταξύ τους ή και με τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να ακούσουν τον πρωθυπουργό.   Στο Θησείο λοιπόν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του πρακτορείου eurokinissi, ήταν παρόντα όλα τα στελέχη που ανταποκρίθηκαν στην «πλατιά απεύθυνση» του κυρίου Τσίπρα: Τέρενς Κουίκ, Κώστας Ζουράρις, Κατερίνα Παπακώστα, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Φώτης Κουβέλης ήταν εκεί από νωρίς, παρέα με τον ξάδερφο του πρωθυπουργού Γιώργο Τσίπρα, αλλά και τον Πάνο Σκουρλέτη, να θυμίζει κάτι από τον «παλιό» ΣΥΡΙΖΑ.
syriza-thiseio-ena
Κώστας Ζουράρις και στο φόντο Πάνος Σκουρλέτης και Τέρενς Κουίκ
syriza-thiseio-dyo
Πάνος Σκουρλέτης και Τέρενς Κουίκ
syriza-thiseio-epta
Κατερίνα Παπακώστα
syriza-thiseio-tessera
Θανάσης Θεοχαρόπουλος
syriza-thiseio-tria
Φώτης Κουβέλης
syriza-thiseio-pente
Γιώργος Τσίπρας
syriza-thiseio-okto
syriza-thiseio-ennia
syriza-thiseio-deka
Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν την ομιλία του πρωθυπουργού
Στο πλευρό του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα, κατά την διάρκεια της πρώτης του προεκλογικής ομιλίας για τις εθνικές εκλογές.
4830611

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive