Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Πάρτι στο Twitter για την άδεια πλατεία στην ομιλία του A.Τσίπρα!

Πάρτι στο Twitter για την άδεια πλατεία στην ομιλία του A.Τσίπρα!Σχεδόν με 2 ώρες καθυστέρηση άρχισε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα με την οποία και κλείνει την προεκλογική του περιοδεία.  Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30, αλλά άρχισε μετά τις 21.30. Μάλιστα εκτός από την καθυστέρηση, η πλατεία μπροστά από το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη ναι μεν έχει γεμίσει -σχετικά- αλλά δεν έχει τον παλμό των προηγούμενων ετών....
  Αυτό σχολίασαν άλλωστε και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι ανέφεραν πως η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα άργησε επειδή δεν μαζεύτηκε ο κόσμος που ανέμεναν οι οργανωτές.  Από τις 9, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής viral στο Τwitter έχει γίνει το hashtag #Σύνταγμα, όπου και οι χρήστες του Διαδικτύου δημοσιεύουν φωτογραφίες από το «άδειο» Σύνταγμα.



Στο Ηρακλειο χθες περιμεναν να κλεισουν τα μαγαζια για να δειξουν κοσμο...στο τι περιμενουν ν ανοιξουν τα καροτσακια με τα βρωμικα για τους ξενυχτηδες?
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Mapa to Karpouzi


Η συγκέντρωση απόψε στο θυμίζει το φιάσκο των πυξ λαξ που έκλεισαν πέρυσι το οακα και τελικά ειχε κόσμο μονο σε 2 θύρες.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ger Kavvadas






όχι ότι θυμίζει κηδεία η φιέστα του στο αλλά η ώρα έναρξης ήταν 19:30. Έχει πάει 21:00 και ακόμα η πλατεία είναι μισοάδεια. Έντρομοι οι διοργανωτές περιμένουν και άλλο μπας και μαζευτεί κάπως...τουλάχιστον για τις κάμερες
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Κοινός Νους



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive