Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΕΡΤ: ΚΡΑΤΙΚΟ -λέμε τώρα- Κανάλι για την οικογένεια Τσίπρα! Πως η Κρατική τηλεόραση αφιέρωσε όλη την μεταμεσονύκτια ζώνη της στον ξάδερφο και στην αδερφή του Πρωθυπουργού!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει υποστεί πολλά από τις κυβερνήσεις όλων σχεδόν των πολιτικών κομμάτων! Είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα δεν υπήρξε Ελληνική κυβέρνηση που να μην είχε ανεπτυγμένο το σύνδρομο ιδιοκτησίας της Κρατικής τηλεόρασης και την εμμονική αντίληψη ότι η ΕΡΤ δημιουργήθηκε για να υπηρετεί τα κυβερνητικά συμφέροντα....

Το μόνο στο οποίο διαφέρει η μία κυβερνητική περίοδος από την άλλη είναι ο βαθμός… «κακοποίησης» της Κρατικής ραδιοτηλεόρασης από τους διαφόρους κρατικούς και κομματικούς αρμοδίους. Κάποιες κυβερνήσεις επιδόθηκαν στον εναγκαλισμό της ΕΡΤ, για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης, αλλά κράτησαν και τα προσχήματα. Κάποιες άλλες όμως «αγκάλιασαν» τόσο δυνατά την Κρατική ραδιοτηλεόραση, ώστε την οδήγησαν σε ασφυξία!
Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν σήμερα ότι το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά, ήταν η αφετηρία της πολιτικής φθοράς της ίδιας, που την οδήγησε γρήγορα σε αποδρομή!
Όλοι οι συγγενείς στο στούντιο
Αυτό, όμως, που έγινε εχθές το βράδυ στην ΕΡΤ είναι μάλλον πρωτόγνωρο: Στην νέα ενημερωτική ζώνη, που μεταδίδεται ζωντανά τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου, γνωστή και ως «κόκκινη πριγκίπισσα της ΕΡΤ», με καλεσμένη την… μισή οικογένεια του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα!
Στο στούντιο της ΕΡΤ ήταν ο πρώτος ξάδερφος του Πρωθυπουργού και γενικός διευθυντής του οικονομικού του γραφείου κ. Γιώργος Τσίπρας. Ενώ παρενέβη τηλεφωνικά και η αδελφή του Πρωθυπουργού Ζανέτ Τσίπρα.
Και οι δυό τους εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για την προσπάθεια, όπως είπαν, της αντιπολίτευσης να συκοφαντήσει την οικογένεια Τσίπρα για σχέσεις με την χούντα.
Η αδελφή του Πρωθυπουργού ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να εκφράσει δημόσια την συγγνώμη του προς την οικογένειά του.
Το ίδιο είπε και ο κ. Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος έκανε και αναλυτική αναφορά στην δράση του πατέρα του Ηρακλή και του θείου του Παύλου κατά την διάρκεια της δικτατορίας.
Εντύπωση προκάλεσε σε κύκλους της αντιπολίτευσης ότι στο πάνελ της εκπομπής δεν εκλήθη ούτε ένας δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για να θέσει ορισμένα ερωτήματα στην οικογένεια του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive