Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Ξάνθη: Καταγγελίες εναντίον γύφτων για εξαγορά ψήφων και πλαστοπροσωπίες


Αστυνομική παρέμβαση υπήρξε νωρίς το πρωί στον οικισμό Δροσερό της Ξάνθης, όπου διαμένουν κυρίως Γύφτοι. Οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από καταγγελίες, πραγματοποίησαν ελέγχους στον οικισμό προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, καθώς τα τελευταία 24ωρα υπήρχαν καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και πλαστοπροσωπίες....
  Στο μεταξύ, σύμφωνα με το grtimes.gr, στη Δράμα και την Καβάλα οι κάλπες άνοιξαν κανονικά, καθώς όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ήταν στις θέσεις τους και όσοι δήλωσαν αδυναμία παραλαβής του διορισμού τους αντικαταστάθηκαν και αναπληρώθηκαν άμεσα. Ωστόσο, προβλήματα υπήρχαν με τη μη προσέλευση των μελών των εφορευτικών επιτροπών, ενώ σε κάποιες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων του Δήμου Καβάλας χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να ανευρεθούν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και να μπορέσει να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.  Απόλυτα ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στο νησί της Θάσου, όπου τα εκλογικά τμήματα σε αυτές τις εκλογές είναι διπλάσια, όπως άλλωστε σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, Κώστα Χατζηεμμανουήλ, μικρά προβλήματα υπήρχαν με τη μη προσέλευση μελών εφορευτικών επιτροπών.     Στην πόλη των Σερρών, τέλος, στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τον διευθυντή του κεντρικού δήμου, Σοφοκλή Θεμιστοκλέους, οι εκλογές ξεκίνησαν χωρίς προβλήματα και μόνο σε δύο – τρία εκλογικά τμήματα παρουσιάστηκαν μικρές ελλείψεις ψηφοδελτίων συνδυασμών, που όμως καλύφθηκαν άμεσα από τα συνεργεία του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive