Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΔΕΝ υποφέρεσαι ρε Ανεκδοτάκια: "Η σύζυγος, ο εραστής από τον επάνω… όροφο και ο σουρωμένος κερατάς"

Ένας παντρεμένος γυρνούσε σπίτι του σουρωμένος, όταν βλέπει έξω από το παράθυρο του σπιτιού του γυμνή τη γυναίκα του. Τσατισμένος, ανοίγει την εξώπορτα και τη χτυπάει δυνατά. Από τον θόρυβο που άκουσε η γυναίκα του λέει στον εραστή της: Αμάν ο άντρας μου, κρύψου γρήγορα στην μπανιέρα! Πάει στην μπανιέρα ο εραστής, μπαίνει μέσα ο άντρας της και της λέει:  
– Γιατί είσαι γυμνή;  
– Να έκανε ζέστη ήθελα να κάνω μπάνιο και χάλασε η μπανιέρα και φώναξα τον κύριο από τον επάνω όροφο.  Ο άντρας λέει ότι δεν την πιστεύει. Και εκείνη του λέει να πάει στην μπανιέρα για να δει. Τελικά πάει και βλέπει και τον ρωτάει ποιος είσαι εσύ;  Του απαντά ο εραστής:  
– Ο κύριος από τον επάνω όροφο!  Φεύγει ο εραστής, κάνει μπάνιο η γυναίκα και πέφτουν για ύπνο.  Μετά από 3-4 ώρες, ξυπνάει καταϊδρωμένος ο άντρας και της λέει:   
– Μωρή πουτάνα, ποιόν επάνω όροφο σε μονοκατοικία μένουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive