Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Έριξαν ΚΑΙ την ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ στη «μάχη»! «Επιστράτευσαν» την κρατική τηλεόραση για να δώσουν απαντήσεις περί της δραστηριότητας της οικογένειας Τσίπρα επί χούντας.ΓΙΑΤΙ δεν ρωτάνε τον Βασ.Λεβέντη που δούλευε στην εταιρία Τσίπρα;

Την ΕΡΤ φαίνεται ότι «επιστρατεύει» η κυβέρνηση, για να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την δραστηριότητα της οικογένειας Τσίπρα επί χούντας. Μία ημέρα μετά την επίθεση του προέδρου της ΝΔ στον πρωθυπουργό...
κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, όταν ο κ. Μητσοτάκης άφησε υπαινιγμούς για τους τρόπους με τους οποίους η οικογένεια Τσίπρα «απέκτησε την περιουσία την οποία είχε, πότε την απέκτησε και με ποιους έκανε δουλειές στη Χούντα», ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, περιγράφοντας το πώς ο ίδιος θυμάται τον πατέρα του.
Φαίνεται όμως ότι στην κυβέρνηση δεν αρκεί αυτό, αλλά πρέπει να δοθεί απάντηση και μέσω της κρατικής τηλεόρασης. Έτσι λοιπόν, στην αποψινή «Δεύτερη Ματιά» της Κατερίνας Ακριβοπούλου, είναι καλεσμένοι η αδελφή του πρωθυπουργού, Ζανέτ και ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού και ξάδερφός του, Γιώργος Τσίπρας, για ν’ απαντήσουν, όπως αναφέρεται σχετικά σε ανάρτηση στο Twitter, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά γεγονότα.

Απόψε στη :
Όλη η αλήθεια για τον πατέρα του @atsipras.
Η αδελφή του Πρωθυπουργού, Ζανέτ και ο Διευθυντής του Οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού και ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, @giorgostsipras, απαντούν στον @kmitsotakis κι αποκαλύπτουν τα πραγματικά γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive