Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ... ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΔΕΙΤΕ. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"



ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 850 ΕΥΡΩ ΠΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ; ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟ 50% των 850 δλδ= 425 ΕΥΡΩ, ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ>>>

Τι έχουν κάνει οι πρόστυχοι κλεφταράδες. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ότι δίνουν 13η σύνταξη και ΟΧΙ μέρισμα ή έκτακτη παροχή. ΓΙΑΤΙ; Γιατι  το μέρισμα και η έκτακτη παροχή ΔΕΝ φορολογούνται Ενω οι συντάξεις ΚΑΚΩΣ εχουν φόρο κοντά στο 30%. Και λέμε κακώς γιατί οι ασφαλισμένοι τα "χώνουν" χοντρα τα χρονια εργασίας τους, κοντά στα 40 ως κεφάλαιο για την σύνταξή τους. Αυτά τα λεφτά τα "καταθέτουν" στον ασφαλιστικό τους ο οποίος τα διαχειρίζεται, τα επενδύει ΧΩΡΙΣ να δίνει τόκο στους καταθέτες ασφαλισμένους, αντί τόκου λοιπόν, τους ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ κρατήσεις για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ τα λεφτά που ΑΥΤΟΙ εκμεταλεύτηκαν χωρίς να τους δώσει εξήγηση ή που να πάρει και να σηκώσει χωρίς ούτε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΛΑΚΑ όπως κάνουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. 
ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive