Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: Το καυστικό σκίτσο-σχόλιο του Αρκά για το αποτέλεσμα της κάλπης

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δίνει από το βράδυ της Κυριακής τροφή για σχόλια και αναλύσεις για την επόμενη μέρα στην πολιτική ζωή της χώρας. Ο Αρκάς για μια ακόμη φορά περιγράφει με τον πιο σύντομο τρόπο το μήνυμα της κάλπης. Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα είναι καταιγιστικές....
Πέραν των πολιτικών αναλύσεων και των σχολίων για το μήνυμα της κάλπης, υπάρχουν και τα χιουμοριστικά – καυστικά σχόλια για τα εκλογικά αποτελέσματα.
Ετσι και ο Αρκάς, δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας ένα από τα σκίτσα του με τις προσωποποιημένες ημέρες της εβδομάδας – ένα σκίτσο από την ίδια σειρά με τους μήνες του χρόνου για τις φωτιές στο Μάτι. Στο σκίτσο πάνω πάνω γράφει «Καλημέρα» αλλά βλέπουμε τη Δευτέρα να μας ψιθυρίζει: Οχι για όλους. Και πίσω της στέκεται η γνωστή φιγούρα του μικρού πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive