Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Από το θάνατο και τα… 17 κιλά επέστρεψε στη ζωή - Δείτε πως είναι σήμερα

Επέστρεψε στη ζωή, υγιής και παλεύει για το αύριο! Έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο η 37χρονη Rachael Farrokh, η οποία είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 17 κιλά. Έδινε τη δική της μάχη με τη νευρική ανορεξία αλλά μόλις αποκάλυψε τη θαυματουργή ανάρρωση μετά από ιατρική θεραπεία. Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά. Το βάρος της ήταν κάτω από το φυσιολογικό....
Δεν μπορούσε να περπατήσει και να συντηρήσει μόνη της τον εαυτό της. Ήταν σε μία τραγική κατάσταση που κανείς δε περίμενε την ανάρρωση. Μάλλον ούτε η ίδια περίμενε πως η κατάστασή της θα αλλάξει, μιας και από το Μάιο πάλευε σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια. Και τελικά, θαύματα συμβαίνουν.. Η Rachael ξεκίνησε μια σελίδα ‘GoFundMe’ με σκοπό την άντληση κεφαλαίων για ειδική μεταχείριση. Ο επί δέκα χρόνια σύζυγός της Rob Edmondson, δήλωσε, “Δίνει τον αγώνα της με μια ασθένεια που έχει το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις ψυχολογικές διαταραχές, μια ακραία περίπτωση της ανορεξίας”.
“Υπάρχει μόνο ένα νοσοκομείο στη χώρα που ειδικεύεται στην επανασίτιση των ασθενών με τόσο χαμηλό σωματικό βάρος. Αν λάβει απότομα πάρα πολλές θερμίδες ο μεταβολισμό της θα αντιδράσει και θα χάσει ακόμα περισσότερο βάρος. Αυτή είναι μία πολύ ευαίσθητη ιατρική κατάσταση”.
Τα τελευταία δέκα χρόνια παλεύουν μαζί να κερδίσουν αυτή τη μάχη. Με πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος, με την εμφάνισης ενός οιδήματος στην καρδιά και νεφρική ανεπάρκεια. Χάρη στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, συνολικά μέχρι σήμερα έχουν φθάσει τα 130.000 δολάρια, η Rachael έχει ανακτήσει βάρος και τώρα καταπολεμά σιγά σιγά την ασθένεια.
“Ήταν τόσο ανησυχητικό. Το σώμα μου και μυαλό μου δεν μπορούσαν να συντονιστούν. Τώρα πια, το μυαλό μου είναι σαφές και η σκέψη μου έχει αναπτυχθεί”. Έτσι και η ίδια έχει ελπίδα για το μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive