Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ;; Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ!! ΦΩΤΟ. ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ


ΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ, ΘΑ ΦΑΣ ΧΩΜΑ. ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ
Εκεί που βλέπαμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ξαφνικά, είδαμε οτι την Εταιρεία δημοσκοπήσεων Vox Pop Analysis να βγάζει την διαφορά για τις ευρωεκλογές  Ανάμεσα στα 2 κόμματα της προδοσίας, 1,2% ....Το παιχνίδι βρωμάει απο μακριά. Στημένη δημοσκόπηση απο το μαξίμου κανονικά και θα εξηγησουμε γιατί.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΕΥΝΑ  ΕΔΩ  η VOX POP ANALYSIS ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ -ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ .





H ETAIΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ , ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018 , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΝΕΚΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ


Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ.


ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.ΕΒΑΛΑΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΊΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ , ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΣΚΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ.
ΣΚΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΕΛΕΝΗΣ
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΡΑΓΕ ;;;;;; 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ  ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015.ΑΦΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΕΚΕΙ , ΤΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΝA ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ , ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ;;;;;


ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ  , ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΣΥΡΙΖΑ , ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ  ;;;;; 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ , πρ. ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Π
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive