Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Κανονισε Ελληνα την Κυριακη να κανεις ξανα το λαθος και να αφησεις να σε κυβερνησει το 1% …

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ
Οι φήμες που θέλουν ο koukos να έφυγε και να ήρθε ο Mpoulos δεν έχουν διαψευσθεί ακόμα. Την Κυριακη ΟΛΟΙ να ψηφισουμε , μονο οσοι ειναι σε μεγαλη αποσταση δικαιολογουνται , αν δεν ψηφισεις και πας για αποχη το 1% της αριστερης χουντας επωφελειτε !...
Να ξεκαθαρισω κατι σημαντικο , υπαρχουν δεκαδες μικρα κομματα , ολοι αν τους ακουσεις κομψι κομψα συμφωνουν ο ενας με τον αλλον … ο λογος που ειναι δεκαδες κομματα και δεν μπορεσαν να βρουν μια ενωση για να κανουν την πραγματικη αλλαγη πρεπει να αναζητηθει στους τροπους που η επικυριαρχοι διαιρουν το κοπαδι μονιμος ..!
Ακουσα πολλους απο αυτους τα βραδυα , απο τους αγροτες μεχρι τους οικολογους …πολλους ..ολοι επι της ουσιας λενε κοινα πραγματα αλλα ειναι ολοι διασκορπισμενοι…ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΥΘΕΙ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗς ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΩΦΕΛΕΙΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ..!
Ακομα κανεις απο ολους τους δεκαδες δεν μιλησε ξεκαθαρα για την νεα ταξη πραγματων , κανεις δεν ειπε αν θελει την ευρωπη η αν θελει μια Ελλαδα ελευθερη απο την μαφια της ευρωπης …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΥΒΡΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 1% … Η ΑΝ ΘΕς ΚΑΙ ΤΟΥ 5% …
Ολοι τους δεκαδες μικρα κομματα διαφημισαν οτι ειναι κομματα μιας μεγαλυτερης ιδεολογιας , ο καθενας ανηκει σε μια ιδεολογια που ειναι και στην Ευρωπη ,,αλλος σαν πατριωτης , αλλος σαν πρασινος ..Ολοι τους λοιπον παντρευτηκαν τον ιδεολογικο προσδιορισμο και ιδεολογικο χαρτη που τους εχει βαλει στο νου η νεα παγκοσμια ταξη …Κανεις απο αυτους δεν ειπε η δεν τολμα να πει οτι εκφραζει κατι νεο στον πλανητη γη , οτι δεν δεχεται να ανηκει σε ηδη προσδιορισμενο μοντελο ιδεολογιας , οτι ειναι ανοητο να αφηνουμε τους δυναστες μας να προσδιριζουν της λυσεις και τις ιδεες μας πανω σε ενα μονοδιαστατο ιδεολογικο χαρτη που μας πρσδιοριζει γραμμικα και γεωγραφικα μονο… αριστερα , κεντρο , δεξια ….!
Προσωπικα ειμαι καθετος οτι πολιτικη λυση με αυτη την νοοτροπια δεν θα ερθει ποτε , η μονη στιγμη που θα ερθει αλλαγη ειναι οταν εμφανιστει το κινημα που δεν θα δεχθει τα ηδη υπαρχοντα και προσδιοριστικα συστηματα αλλα θα δημιουργησει την θεληση στους ανθρωπους να απεγκλωβιστουν απο προσδιορισμους πανω σε εναν ιδεολογικο χαρτη …η αναγκη δηλαδη να γινουμε και στην συνειδηση μας τρισδιαστατοι και οχι να συνεχισουμε μονοδιαστατοι …!..
Αυτο το κινημα θα ειναι το δικο μας , το κινημα των ελευθερων ανθρωπων χωρις ταμπελα που κατανοησαν την παγιδα της δηθεν δημοκρατιας τους χωρις να εχουν ενοχες η να εχουν βιασει της ενοιολογικες τοποθεσιες μεσα στην συνειδηση τους για το τι ειναι πατριδα , ιδανικα , δικαιοσυνη …για το τι ειναι η καθε μερα για τον ανθρωπο , τι ειναι ο χρονος τους , τι ειναι η ευτυχια , τι ειναι η περηφανεια , τι ειναι η ελευθερια …και ποιες ειναι οι πραγματικες λυσεις στην μεγαλη απατη του πολιτισμου εναντια στα ανθρωπινα δικαιωματα ..!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑ Η ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ , ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ..ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ…ΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,..!


Stranger…Νικολαος Γκονος , φυσικη Ηγεσια του κινηματος κατα της Νεας Παγκοσμιας Ταξης ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive