Σάββατο 25 Μαΐου 2019

1 + 1 και απολύεται! Του Σταύρου Μιχαηλίδη*

Έχει επιστρατεύσει ο κύριος Τσίπρας όλη την γκεμπελίστικη προπαγάνδα να μας πείσει ότι η πιο άθλια και καταστρεπτική πενταετία για την Ελλάδα και την μεσαία τάξη είναι πορεία προς τα εμπρός κι ότι η απομάκρυνσή του από την εξουσία θα σημάνει οπισθοδρόμηση. Πορεία προς τα εμπρός το κολοσσιαίο ποσό των 80 και πλέον δις που μας χρέωσε μόλις σε ένα εξάμηνο, μέρα και δισεκατομμύριο; το πιο οδυνηρό τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε κυβέρνηση; τα capital controls...
που ακόμα ταλαιπωρούν τις επιχειρήσεις; το φορομπηχτικό κράτος ο εκχυδαϊσμός των πολάκηδων, πορεία προς τα εμπρός ότι δεν έχει καταφέρει ούτε μια επένδυση στα πέντε χρόνια; πορεία προς τα εμπρός η κατάρρευση του Κράτους με την εκατόμβη στο Μάτι;
Όχι, δεν θέλω άλλη πορεία προς τα εμπρός.
Δεν θα φτάσουμε στον Οκτώβρη προκειμένου να αποσύρουμε τον πιο λαομπαίχτη και παλαιάς κοπής Πρωθυπουργό της νεώτερης πολιτικής μας ιστορίας που 7 ημέρες πριν τις εκλογές επιχείρησε να ‘’λαδώσει’’ την Ελλάδα.
Απολύστε την ερχόμενη Κυριακή τον Πρωθυπουργό που δεν σεβάστηκε την ιστορία και τα εθνικά μας δικαιώματα, απολύστε τον Πρωθυπουργό της πλημμυρίδας μεταναστών, τον Πρωθυπουργό που αποθράσυνε τον Ερντογάν με τις παραλείψεις του, που μεταμορφώνει τον Κουφοντίνα σε ήρωα και τον Ρουβίκωνα μακρύ χέρι του πολιτικού παρακράτους.
1+1… απολύστε τον!
*Υποναύαρχος (ε.α) Λ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive