Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο Αυτοκράτορας Κωστάκης ο Ακάματος είναι και επισήμως γυμνός. Toυ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ



Στα πέντε χρόνια που κυβέρνησε όχι μόνο δεν άσκησε ουσιαστική πολιτική, αλλά μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Και μετά εξαφανίστηκε, αφήνοντας τους όλους τους επόμενους μέχρι και σήμερα α) να φάνε όλο το βρίσιμο και β) να βγάλουν το φίδι απ’ την τρύπα. Όταν ήταν πια προφανές πως είχε αποτύχει παταγωδώς στην οικονομία (την οποία, λίγο πριν φύγει με ελαφρά πηδηματάκια, είχε χαρακτηρίσει όλο περηφάνια «θωρακισμένη»), έκανε τα πάντα για να μην επανεκλεγεί και έκτοτε χάθηκε στα ταβερνάκια και, στην ανάγκη, στη γαλαρία της Βουλής....
Τον βόλεψε τρομερά η φήμη πως οι κακοί ήθελαν να τον σκοτώσουν επειδή ήταν τόσο άξιος και επαναστάτης, και έτσι ποτέ δε ζήτησε συγγνώμη, ποτέ δεν έκανε αυτοκριτική, ποτέ δε μίλησε.
Έλα όμως που η φήμη, όπως έκανε εξάλλου μπαμ απ’ την αρχή, ήταν ψευδής και επινοημένη. Σήμερα το μάθαμε και επισήμως.
Μέχρι τώρα, κάθε φορά που τολμούσες να σχολιάσεις την εγκληματική, τεμπέλικη απραξία του, οι φανς του σε μάλωναν: «Δεν έκανε τίποτα γιατί δεχόταν απειλές! Θα σκότωναν τα παιδιά του!».
Κι όταν τολμούσες να διαμαρτυρηθείς για την αδιαφορία του για τα κοινά την τελευταία δεκαετία-δεν αδιαφορεί βέβαια τόσο ώστε να μη βγει βουλευτής και να μην τσεπώνει κάθε μήνα τα χιλιάρικα, κι ας είναι αόρατος εκεί, κι ας μην παίρνει καν το λόγο- σου έλεγαν, «Μα δε μπορεί να μιλήσει, δέχεται ακόμα απειλές πως αν αποκαλύψει τι έγινε θα σκοτώσουν τα παιδιά του».
Τα παραμύθια πούλησαν πολύ, για σχεδόν μια δεκαετία
Τώρα που ξέρουμε επιβεβαιωμένα πως όλα αυτά είναι ψέματα, οι απορίες μεγαλώνουν.
Για ποιο λόγο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ιερή αγελάδα τον άνθρωπο που χρεοκόπησε λόγω ανικανότητας και βαρεμάρας την Ελλάδα και που έκτοτε έχει τσεπώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως βουλευτής με μοναδικό έργο να γυρίζει στα ταβερνάκια και να χλαπακιάζει;
Γιατί τον θεωρούν Χρυσή Εφεδρεία και εξαιρετική επιλογή για μελλοντικό Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν δεν έχει τολμήσει να αναλάβει τις ευθύνες του και να απολογηθεί για τα λάθη του; (Το χειρότερο είναι πως ενώ μοιάζει να ήξερε ότι σχέδια… δολοφονίας του δεν υπήρχαν έκανε την πάπια επειδή τον συνέφερε.)
Και τελικά...
 για πόσο ακόμα θα κρίνουμε έναν πολιτικό όχι απ’ το αν είναι χρήσιμος ή άχρηστος αλλά απ’ το αν είναι συμπαθής ή όχι;

2 σχόλια:

  1. Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση πρώην πρωθυπουργού που δοξάζεται δια της απουσίας του και αφωνίας του. Και που επιδιώκει με κάθε τρόπο την προβολή, απλά να «παίζει» στα παραπολιτικά, να διατηρεί το όνομά του, να μπαίνει η φωτογραφία του, χωρίς ταυτόχρονα να προσφέρει κάτι στη χώρα. Ή κατ’ ελάχιστο στο κόμμα του, τιμώντας το όνομα και τη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κωστάκης Καραμανλής εξελέγη το 2004 για να τιμωρήσει το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, αλλά δε βρήκε ούτε έναν αμαρτωλό η κλέφτη να τον οδηγήσει στην φυλακή, πρόσθεσε όμως τις δικές του συμμορίες … Βατοπεδινούς, Ομολογιάρχες, Οφσοριάρχες, Κοτεράρχες, Πισινάρχες, Βιλάρχες, Αυλάρχες και πολλούς μα παρά πολλούς ξένο-γαμ-ιά-δες!!! …
    ( Λιάπιδες, Ζαχοπουλαίους, Βαρθολομαίους και άλλους πολλούς γαμιστερούς ομορφάντρες… και “κωλο”-νακιώτες χαβαλεντζίδες , που εκβίαζαν την σεξουαλική επαφή , με προστασία την καραμπινάτη κατάχρηση εξουσίας της Καραμανλικής Νέας Δημοκρατίας.)

    Λούλης (μυστικοσύμβουλος του Kωστάκη) …
    « …Αρκετοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής διέψευσαν τις προσδοκίες του και σε επίπεδο ήθους, αλλά και σε επίπεδο ικανοτήτων και κάποια από τα στελέχη της ΝΔ είχαν «στερητικά σύνδρομα εξουσίας»…

    Ο αχρείος επίγονος πρώην πρωθυπουργός λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει δίπλα του όλα τα αρχηλαμόγια της αγοράς με αποτέλεσμα την ηθική και οικονομική διάλυση της χώρας.

    “ Η κυβέρνηση του τεμπλεχανά της Ραφήνας ήταν η του λησταρχείου η του ερωτοδικείου.”

    Τον πιο «παραλίγο» πατριώτη στην ελληνική ιστορία …Τον «πατριώτη», που, δήθεν, και «παραλίγο», θα συνεργαζόταν με τον Πούτιν …Τον «πατριώτη», που δήθεν, και «παραλίγο», θα έφτιαχνε τον αγωγό στον Έβρο …Τον «πατριώτη», που δήθεν, και «παραλίγο», να πει ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν …Τον «πατριώτη», που του χάρισαν το πιο ακριβό «βέτο» που έχει πληρώσει στην ιστορία του ο Ελληνισμός …Τον «πατριώτη», που ξένες δυνάμεις ήθελαν να τον «φάνε», αλλά «ευτυχώς» δεν μπόρεσαν …

    Ο Κώστας Καραμανλής έχει επιλέξει την απόλυτη σιωπή. Επί πέντε χρόνια ούτε στη Βουλή, ούτε πουθενά αλλού δεν έχει ανοίξει το στόμα του για να υπερασπιστεί τη διακυβέρνησή του ,ακόμα και όταν προκαλείται παραμένει υπομονετικά στην σιωπή του,παρά τις κατά καιρούς βολές που δέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive