Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Πολλά τα ερωτηματικά για το μακελειό στη Σρι Λάνκα - Τι σημαίνουν οι πανηγυρισμοί τεράτων - οπαδών του ISIS. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πανηγυρίζουν οι οπαδοί του ISIS για το μακελειό στη Σρι Λάνκα ως αντίποινα για το λουτρό αίματος στα τεμένη στη Νέα Ζηλανδία και την ήττα των Τζιχαντιστών στη Συρία. 
Μαχητές του ISIS παρελαύνουν με όπλα και σημαίες στη Ράκα της Συρίας το 2014.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις.... ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών σε τρεις εκκλησίες, τέσσερα ξενοδοχεία κι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, Κολόμπο. 
Αλλά φανατικοί θαυμαστές του ISIS κομπάζουν σε δίκτυα ότι οι επιθέσεις με τους εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες ήταν η απάντηση για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία και την υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ και τη Δύση στρατιωτική εκστρατεία κατά του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία.  
Συγγενείς θρηνούν για την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων πάνω από τα φέρετρά τους μετά το λουτρό αίματος στη Σρι Λάνκα.
Αναλυτές σε θέματα τρομοκρατίας, όπως η Ρίτα Κατζ, αναφέρουν ότι τα δίκτυα του ISIS κατακλύστηκαν από μηνύματα υπέρ των επιθέσεων στη Σρι Λάνκα και προσευχές «να δεχθεί ο Αλλάχ στους κόλπους του» τους δράστες. Κι αυτό κατά τη γνώμη της διευθύντριας του SITE Intelligence Group μπορεί να σημαίνει μια ανάληψη ευθύνης από την τρομοκρατική οργάνωση.  
Εικόνα φρίκης μετά το χτύπημα σε ναό στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα.
Οι επιθέσεις στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα σημειώθηκαν μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο ISIS κήρυξε την έναρξη μιας παγκόσμιας στρατιωτικής εκστρατείας με την επωνυμία «Εισβολή Εκδίκησης» για την απώλεια των εδαφών του στη Συρία. 
Αστυνομικοί στο σημείο μιας από τις επιθέσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Σρι Λάνκα.
Και μολονότι ο κόσμος ολόκληρος γιόρτασε την πτώση του «χαλιφάτου» μετά την «οριστική ήττα» του στο τελευταίο προπύργιό του στις 23 Μαρτίου στη Συρία, δυτικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι η τρομοκρατική οργάνωση ανασυντάσσεται και ετοιμάζει νέα χτυπήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive