Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Αυτό δεν το περίμενε κανείς: Έγινε στις ΗΠΑ και δίνει το παράδειγμα, σε όλο τον πλανήτη (Βίντεο). Του Γιώργου Φαρμάκη

 
Στις ΗΠΑ έγινε κάτι που δεν περίμενε κανείς. Η είδηση που θα διαβάσετε σας ενδιαφέρει άμεσα και θα δείτε γιατί. Εκατοντάδες άνθρωποι, πέρασαν παράνομα τα αμερικανικά σύνορα. Η μικρή αμερικανική πολιτοφυλακή που φέρει το όνομα “United Constitutional Patriots, έβγαλε βίντεο το όλο περιστατικό....
     Για την «ιστορία» να σας αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει δημιουργηθεί από πρώην στρατιωτικούς και από πρώην αστυνομικούς.  Η συγκεκριμένη ομάδα, δεν έχει το δικαίωμα να συλλαμβάνει τους παράνομους μετανάστες. Απλά ενημερώνει τους συνοριοφύλακες, ότι κάποιοι μπήκαν παράνομα στην χώρα.  Μέλος της πολιτοφυλακής, «ανέβασε» βίντεο στο Διαδίκτυο που πραγματικά μας σοκάρει αλλά μας στέλνει και ένα μήνυμα.
Δείτε το βίντεο:

Στο παραπάνω βίντεο είδαμε μικρά παιδάκια να βήχουν και γονείς να ταλαιπωρούνται. Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι Αμερικανοί τώρα ζητάνε την ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, προκειμένου να μην υπάρχουν καταστάσεις σαν και αυτή που μόλις είδατε.
Προφανώς οι μετανάστες δεν φεύγουν από την χώρα τους, στα «καλά του καθουμένου». Η Νέα Τάξη φρόντισε να τους φτωχοποιήσει και να τους εξαθλιώσει. Δεν είναι λύση όμως, να αρρωσταίνουν η να πέφτουν θύματα επιτηδείων στην προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα τα σύνορα κάποιας χώρας, στην προκειμένη περίπτωση των ΗΠΑ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε το εξής: Μέσα στους πράγματι ταλαιπωρημένους ανθρώπους, σίγουρα εισχωρούν και κάποια εγκληματικά στοιχεία.
Ποια είναι η λύση λοιπόν; Σίγουρα δεν είναι λύση η πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Ας σκεφτούμε ότι υπάρχουν διακινητές μεταναστών. Αν δεν υπήρχαν ανοιχτά σύνορα, δεν θα υπήρχαν και διακινητές.
Οι χώρες προέλευσης των ταλαιπωρημένων ανθρώπων, θα πρέπει να λάβουν οικονομική βοήθεια από τις ισχυρότερες χώρες, προκειμένου να ορθοποδήσουν και να μπορέσουν να «θρέψουν» τον πληθυσμό τους.
Αυτή είναι η πιο λογική και έντιμη λύση του μεταναστευτικού.
Το μήνυμα που έστειλαν οι ΗΠΑ το λάβαμε;

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΟΜΩΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι χώρες τους γιατί δεν φροντίζουν τους πολίτες τους;
    Αυτοί που φεύγουν ομαδικά από τις χώρες τους, γιατί δεν αγωνίζονται στις δικές τους χώρες να καλυτερεύσουν τις συνθήκες ζωής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive