Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Μαθητής Λυκείου στην Κρήτη πήγε στο σχολείο με ΙΧ -Πάρκαρε,μπήκε στην αίθουσα και κοιμήθηκε


Μαθητής Λυκείου στην Κρήτη αποφάσισε να πάει στο σχολείο με το πολυτελές αυτοκίνητο του πατέρα του.  Ο νεαρός από τη Μεσαρά, ο οποίος δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, κάτι που προφανώς δεν τον απασχόλησε καθόλου, οδήγησε από το σπίτι του στο σχολείο και πάρκαρε όπως όπως το ακριβό ΙΧ έξω από το σχολικό κτίριο. Στη συνέχεια...
μπήκε στην τάξη για να… κοιμηθεί.  Σύμφωνα με όσα αναφέρει το τοπικό μέσο, candiadoc, λίγο αργότερα εργαζόμενοι στο δήμο έξω από το προαύλιο, αναζητούσαν τον ιδιοκτήτη της Mercedes, η οποία και εμπόδιζε τις εργασίες τους. Τελικά, τον εντόπισαν μέσα στην τάξη να κοιμάται του καλού καιρού.  Οι υπεύθυνοι του σχολείου τον ξύπνησαν και ο μαθητής βγήκε να μετακινήσει το όχημα. Το περιστατικό φαίνεται πως σημειώθηκε την Παρασκευή, τελευταία μέρα πριν ξεκινήσουν οι διακοπές του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive