Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Δεν έχετε ψωμί; Φάτε ...κανναβούρι. Βουλή: Δεκτή βουλευτική τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την κάνναβη

κάνναβης
Βουλευτική τροπολογία που είχαν καταθέσει οι ΣΥΡΙΖαίοι Νίκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Καματερός έκανε πριν λίγο δεκτή ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, με βάση την οποία προβλέπεται η αλλαγή ορίου ανοχής για την περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη της συγκομιζόμενης βιομηχανικής κάνναβης....
   «Αν, κατά τον έλεγχο της συγκομιδής εγκεκριμένου καλλιεργητή βιομηχανικής κάνναβης διαπιστώνεται ότι η περιεκτικότητα της καλλιέργειας και των ακατέργαστων προϊόντων της σε τετραϋδροκανναβινόλη (THC) υπερβαίνει το όριο του 0,2%, αλλά δεν επεκτείνεται πέραν του ορίου του 0,6%, ποινική δίωξη ασκείται μόνο ύστερα από αίτηση του Προϊσταμένου της Αρχής που διεξήγαγε τον έλεγχο προς τον κατά τόπον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών», αναφέρει η τροπολογία που έχει συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο θα ψηφιστεί αύριο το μεσημέρι.  Όπως επισημαίνεται, η προτεινόμενη ρύθμιση «επιλύει το πρόβλημα των καλλιεργητών και εναρμονίζει τα όρια ανοχής με άλλα ευρωπαϊκά κράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive