Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Ανήθικη επίθεση χοιροβοσκού Πολάκη στον ανάπηρο Στέλιο ΚυμπουρόπουλοΑήθη επίθεση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη...
κυρίως για το παράδειγμα που έχει δώσει από το 1999, όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.  Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέλεξε να του επιτεθεί προσωπικά και με το γνωστό του ύφος να τον κατηγορήσει επειδή… διορίστηκε επιμελητής Β’ στο ΕΣΥ ως Άτομο με Ειδικές Ανάγκες!


Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση απο συμβούλιο οπως οι άλλοι γιατροί και οχι ετςι :(οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ)
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive