Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Ο Ανεκδοτάκιας,"Ο παπαγάλος και ο ... βλάκας"

Μπαίνει ένας κύριος σε ένα pet shop για να αγοράσει ένα κατοικίδιο. Μπαίνοντας, ένας παπαγάλος κοντά στην είσοδο φωνάζει:  
– Καλώς τον βλάκα! Ο τύπος δεν δίνει σημασία και ζητάει να αγοράσει μια συγκεκριμένη ράτσα σκύλου από τον μαγαζάτορα. Ο μαγαζάτορας του λέει: “Δυστυχώς δεν το έχω σήμερα, περάστε αύριο” Πάει ο τύπος την επομένη μέρα και πάλι ο παπαγάλος τον καλωσορίζει βρίζοντάς τον : 
– Βρε, βρε καλώς τον βλάκα!... Ο τύπος ξαναρωτάει τον μαγαζάτορα, ο οποίος όμως του λέει να περάσει αύριο. Ο τύπος πήγαινε κάθε μέρα για 1 εβδομάδα και κάθε φορά το ίδιο βιολί.. Ο παπαγάλος έβριζε : “Καλώς τον βλάκα” και ο μαγαζάτορας έλεγε “Περάστε αύριο”. Είχανε γίνει τα νεύρα τσατάλια του ανθρώπου, οπότε την επόμενη μέρα που μπαίνει στο pet-shop νευριασμένος, ο παπαγάλος τον υποδέχεται πάλι βριζοντάς τον, οπότε ο κύριος λέει στον μαγαζάτορα : “αυτόν τον χαζοπαπαγάλο τον πουλάτε;” 
– Φυσικά! αποκρίνεται εκείνος 
– Ωραία, βάλτον σε μου σε μια χαρτοσακούλα και δώστον μου, δεν χρειάζομαι κλουβί. Παίρνει λοιπόν τον παπαγάλο, τον πηγαίνει στο σπίτι του και τον αρχίζει στις μπουνιές για να βγάλει το άχτι του… Αφού τον έδειρε αρκετά και ξεθύμανε, τον παρατάει με την σκέψη ότι θα τα είχε πια τινάξει το πουλί. Ξαφνικά όμως ο παπαγάλος σκίζει την χαρτοσακούλα βγάζει το κεφάλι έξω, κοιτάει τον τύπο και φωνάζει : 
– Πω, πω, με τέτοιο σεισμό και μόνο εγώ και ο βλάκας μείναμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive