Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Αυτή είναι η πινακίδα που θα στήσουν αύριο τα Σκόπια στα σύνορα. Πινακίδες που μεσα σε νύχτα ΞΑΝΑ αλλάζουν. (Φωτο)

Οι νέες επίσημες πινακίδες στα Σκόπια είναι τυπωμένες και έτοιμες να τοποθετηθούν στην χώρα τους. Η πρώτη πινακίδα που θα στηθεί αύριο στα σύνορα με την Ελλάδα, θα φέρει το όνομα...
«Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
Τη Δευτέρα θα αποσταλεί από την Αθήνα στα Σκόπια η ρηματική διακοίνωση που θα ενημερώνει πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία τόσο της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, όσο και του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, με την οποία ξεκινούν και οι υποχρεώσεις της.
Ετσι, σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, στις διμερείς σχέσεις αλλά και στο εσωτερικό της χώρας, π.χ. σε όλα τα νέα έγγραφα, θα αναφέρεται η γειτονική χώρα με τη νέα συνταγματική ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
Οι ταμπέλες με την νέα ονομασία θα αναρτηθούν σε όλα τα κυβερνητικά κτίρια καθώς και στα σύνορα της χώρας.

The new official signboards carrying the new Republic of North name are printed and ready be put in front of Govt institutions, border crossings, etc. The first one will be installed tomorrow at the border crossing with ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive