Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Πετσίτης ντύνεται γαμπρός το καλοκαίρι. Κουμπάροι Τσίπρας - Παπάς; Τι λέει η νυφούλα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Σχετική εικόνα❱❱ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΡΝΕΖΗ. Το «golden boy» του Μαξίμου, όπως τον αποκαλούν κάποιοι, έγινε γνωστός για την υπόθεση της ΔΕΠΑ και τις σχέσεις του με Παπά - Τσίπρα. Ο γάμος θα γίνει στην όμορφη Πάρο, με κουμπάρα την εκρηκτική Ερη Ζώρα. Γαμπρός στο πλευρό της εντυπωσιακής τραγουδίστριας Βίκυς Καρνέζη ετοιμάζεται να ντυθεί το καλοκαίρι ο Μανώλης Πετσίτης, το golden boy του Μαξίμου, όπως κάποιοι τον αποκαλούν, μια και μπαινόβγαινε στο Μέγαρο και φωτογραφιζόταν στην αίθουσα Τύπου, καθώς φαίνεται πως βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της sexy αοιδού!...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο «Μανόλο», όπως τον προσφωνούν οι φίλοι του, που το τελευταίο διάστημα απασχολεί την επικαιρότητα λόγω της εμπλοκής του στη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ), και η αιθέρια ύπαρξη της πίστας έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο τους, ο οποίος αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της νύφης, την όμορφη Πάρο, με βιολιά και νησιώτικα τραγούδια, και με κουμπάρα την επίσης εκρηκτική τραγουδίστρια Ερη Ζώρα.
Το ζευγάρι, όπως πληροφορήθηκε η «Espresso», είναι μαζί από τον περασμένο Μάιο, όταν οι δυο τους είχαν βρεθεί στην ίδια παρέα, χάρη σε έναν καλό φίλο τους. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όπως μας ανέφερε στενό φιλικό τους πρόσωπο.
«Ο ένας δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από τον άλλον. Η χημεία τους ήταν απίστευτη. Πρόκειται για δυο υπέροχους ανθρώπους, με πολύ χιούμορ. Είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι, πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, και όλοι ανυπομονούμε για τον γάμο» σημείωσε και πρόσθεσε: «Επίσης, η Βίκυ είναι ένα πολύ τρυφερό παιδί. Εκτός από το τραγούδι, έχει σπουδάσει παιδαγωγός και το όνειρό της είναι να μπορέσει να ασχοληθεί με τη φιλανθρωπία, και ειδικά με ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες».
Φούντωσε ο έρωτας
Ωστόσο, η σχέση του Μανώλη Πετσίτη, συμμαθητή του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, και της Βίκυς Καρνέζη πέρασε και μια σύντομη κρίση. Παρ' όλα αυτά, δεν μπόρεσαν να μείνουν για πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον. Μάλιστα, ο έρωτάς τους δυνάμωσε ακόμη περισσότερο, όταν, ξαφνικά, ο Μανώλης Πετσίτης άρχισε να απασχολεί την επικαιρότητα τόσο για τη σχέση του με τον υπουργό Νίκο Παππά όσο για την υπόθεση της ΔΕΠΑ. Τα δημοσιεύματα στάθηκαν αφορμή να διαταχθεί και προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία της Αθήνας, έπειτα από σχετική παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρηση Αερίου και των καθυστερήσεων στην είσπραξη οφειλών εκατομμυρίων ευρώ από εταιρία συμφερόντων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Αποτέλεσμα εικόνας για Μανώλης Πετσίτης με τσιπρα
Σε ό,τι αφορά τη σχέση του Μανώλη Πετσίτη με τον Νίκο Παππά, ο δεύτερος σε δηλώσεις του σημείωσε: «Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον κ. Πετσίτη. Υπήρξε συνεργασία, σε εθελοντική βάση, και κατόπιν απομακρύνθηκε και εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες μάλιστα συγκρούστηκαν με την κυβέρνηση». 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μανώλης Πετσίτης με τσιπρα
Σύμφωνα με τον κ. Παππά, ο Μανώλης Πετσίτης κάποια στιγμή βοήθησε στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Βίκυ τού στάθηκε και τον στήριξε με όλες τις δυνάμεις της αυτό το διάστημα. Οπως είχε αποκαλύψει στις 31 Ιανουαρίου η «Espresso», το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Λονδίνο, μακριά από έγνοιες και αδιάκριτα βλέμματα, κάνοντας βόλτες και νυχτερινές εξόδους στις παμπ τόσο της βρετανικής πρωτεύουσας όσο και του Μάντσεστερ, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ της στο facebook η Βίκυ Καρνέζη, την οποία μέχρι πρότινος απολάμβαναν οι κάτοικοι της Πάτρας στο κέντρο διασκέδασης Volcano.
Μάλιστα, σε καθεμιά από τις επίμαχες φωτογραφίες, όπου απαθανατίζεται στην αγκαλιά του «Μανόλο» της, φρόντισε να γράψει και τις σκέψεις της. «Εγώ και το άλλο του μισό», «Πέρασα μπόρες και φουρτούνες για να σε συναντήσω!!! Τώρα κατάλαβα πολλά», «Με την αγάπη μου», «Εγώ και ο θησαυρός μου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive