Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Άνδρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί μπροστά στα παιδιά του - Οι πρώτες εικόνες


Ο άνδρας περιλούστηκε με βενζίνη, ενώ μάρτυρες του περιστατικού, είναι τα τρία παιδιά και η γυναίκα του. Αναστάτωση το πρωί της Δευτέρας στην Πλατεία Κορνάρου Ηρακλείου αφού μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών άντρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί...
  Ο άντρας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες λούστηκε με βενζίνη και απειλεί να πραγματοποιήσει τις απειλές του.  Μια ακόμα τραγική πτυχή της υπόθεσης είναι ότι ο πατέρας απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των τριών παιδιών του.  Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που παρακολουθεί με αγωνία τις κινήσεις του αλλοδαπού.  
Άντρας - απειλεί να αυτοπυρποληθεί - πλατεία Κορνάρου - Ηράκλειο
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για πρόσφυγα, ωφελούμενο του προγράμματος φιλοξενίας το οποίο έληξε με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αδιέξοδο.    Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική , σε επιφυλακή παραμένει ασθενοφόρο που βρίσκεται στην πλατεία Κορνάρου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με τον άντρα ώστε να πειστεί να μην πραγματοποιήσει την απειλή του.  
Άντρας - απειλεί να αυτοπυρποληθεί - πλατεία Κορνάρου - Ηράκλειο
Άντρας - απειλεί να αυτοπυρποληθεί - πλατεία Κορνάρου - Ηράκλειο  Άντρας - απειλεί να αυτοπυρποληθεί - πλατεία Κορνάρου - Ηράκλειο
Πηγή: neakriti.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive