Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Aστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ για διακίνηση ναρκωτικών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη Θεσσαλονίκη και εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ενάντια στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης καθώς και αστυνομικοί από άλλες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έχουν ήδη συλλάβει περίπου 80 άτομα...
σε διάφορα σημεία της πόλης και ακόμη και μέσα στο ΑΠΘ, ενώ έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και όπλα.
Μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να είναι και ηγετικά στελέχη οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών, τα οποία δρούσαν στην πόλη, «διοχετεύοντας» μεγάλες ποσότητες σε στέκια.
Οι αστυνομικές αρχές παροκολουθούσαν εδώ και καιρό τα μέλη και τον τρόπο λειτουργίας του κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, προκειμένου το χτύπημα να είναι οργανωμένο και να δοθεί τέλος στη δράση των διακινητών μέσα στους χώρους του Πανεπιστημίου.
Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα το θέμα της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών κυρίως εντός του ΑΠΘ είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Τόσο οι πρυτανικές αρχές όσο και ο δήμος Θεσσαλονίκης ζητούσαν συνεχώς την παρέμβαση της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive