Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ισλαμιστής ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο. 40.000.000 τέτοιους ΔΕΧΘΗΚΕ στο Μαρακές να φέρει ο ΑΘΕΟΣ Τσίπρας στην Ελλάδα! Βοήθα Θεέ και Παναγία μου


Ο φερόμενος ως δράστης της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο του Στρασβούργου ήταν γνωστός στις Αρχές για εγκληματικές δραστηριότητες, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Κριστόφ Καστανέρ....
Ο 29χρονος συγκαταλεγόταν στις λίστες παρακολούθησης, τις λεγόμενες Fiche S, των υπηρεσιών πληροφοριών.  Οι λίστες αυτές περιλαμβάνουν ανθρώπους που παρακολουθούνται για λόγους θρησκευτικής ριζοσπαστικοποίησης ή για διασυνδέσεις με ισλαμιστές.  Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Στρασβούργο. Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος διέφυγε τις πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια εισβολής της αστυνομίας στο διαμέρισμά του.  Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και χειροβομβίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν, ενώ ο ίδιος ύποπτος διέφυγε έχοντας όπλα στην κατοχή του. Η έρευνα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφορούσε υπόθεση ληστείας.

2 σχόλια:

  1. TA SS ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΤΖΙΦΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΤΖΙΦΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύουν όλοι....
    Καμμιά τζίφρα.....
    Μέρος Α. Μέρος Β.

    Έτσι υπογράφετε εσείς στις συναλλαγές σας;;;;;

    Θα μας πουλήσουν όλοι.Αυτό είναι το σχέδιο......


    Άντε γεια.....


    Αγγελική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive