Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Η Ζέουσα κινούμενη σκατονησίδα, ξέρασε. Ν.Φίλης για Μακεδονία και Λέλα Καραγιάννη - Να παραιτηθεί από βουλευτής ο χοντρομαλάκας! (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για νίκος φιλης
Απάντηση-ντροπή του Νίκου Φίλη για την Μακεδονία και Λέλα Καραγιάνη είχαμε πριν λίγο με μια αναφορά η οποία ήδη θα έπρεπε να είχε κινητοποιήσει τους κομματικούς μηχανισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ζητηθεί η παραίτηση του.  Ο Ν.Φίλης "τρελάθηκε" μόλις άκουσε αναφορά στη Μακεδονία....
κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της Λέλας Καραγιάννη.  «Αν ήταν σήμερα μαζί μας θα φώναζε δυνατά “Η Μακεδονία είναι Ελλάδα”», είπε ο εκπρόσωπος συλλόγου κ.Δημήτρης Γερογιάννης, κατά την κατάθεση στεφάνου, αλλά τα λεγόμενά του προκάλεσαν την αντίδραση του πρώην υπουργού, που στεκόταν πίσω του.  «Μην σκυλεύεις τη γυναίκα. Σεβασμός στη μνήμη της», σχολίασε ο κ. Φίλης.  Ο Α.Τσίπρας οφείλει να ζητήσει την παραίτηση του διαφορετικά υιοθετεί τα λεγόμενα του βουλευτή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive