Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Το «Οχυρό» Ψινάκη. Ο δήμαρχος Μαραθώνα έβαλε συρματοπλέγματα στη δήθεν καμένη βίλα

❱❱ Σε... απόρθητο φρούριο έχει μετατρέψει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης τη βίλα του στον Νέο Βουτζά, λίγους μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους! Οσοι περνούν έξω από το πολυτελές οίκημα δεν μπορούν παρά να νιώσουν έκπληξη, αντικρίζοντας τα βαριά συρματοπλέγματα...
που έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά του οικοπέδου, και να αναρωτηθούν: «Τι φοβάται ο Ψινάκης;»
Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη βίλα στον Νέο Βουτζά απασχολεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα, που για πολλούς θεωρείται persona non grata στην περιοχή εξαιτίας της απουσίας του τις κρίσιμες ώρες της πυρκαγιάς, την επόμενη μέρα της εθνικής τραγωδίας είχε βγει στις κάμερες και είχε ισχυριστεί ότι και το δικό του σπίτι κάηκε από τη φωτιά!
Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ τον είχε βγάλει ψεύτη, καθώς αποδείχθηκε πως, πέρα από κάποιους... φοίνικες και μερικές ξαπλώστρες, οι φλόγες δεν έκαψαν κάτι άλλο! Στην καμένη γειτονιά του Ηλία Ψινάκη βρίσκεται αυτές τις μέρες και ένα σκαπτικό μηχάνημα, το οποίο εκτελεί έργα. 
Πολλοί χαρακτηρίζουν την κίνηση του εκκεντρικού μάνατζερ να περιφράξει τη βίλα προσπάθεια να ενισχύσει την ασφάλειά του. Χαρακτηριστικά είναι όσα κατήγγειλε πριν από λίγες μέρες ο ανεξάρτητος σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, σύμφωνα με τα οποία το τελευταίο διάστημα ο κ. Ψινάκης εμφανίζεται στα δημοτικά συμβούλια με ισχυρή αστυνομική φρουρά 20-30 ανδρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive