Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τεράστιο κρεβάτι! Έκανε την κόρη της αγαπητικιάς του μπαμπά του… Υπουργό! ΖΕΥΓΑΡΙ! Η ΜΗΤΕΡΑ της Νοτοπούλου και ο πατέρας του Παππά…

Κορίτσια, αν η μαμά σας σας πει «η Νοτοπουλου στα 30 είναι υπουργός εσύ τι έκανες…» μπορείτε να απαντήσετε «ναι αλλά η μαμά της Νοτοπουλου….» 

Μήτση Χατζηγιαννάκη λέγεται η κυρία και είναι η… σύντροφος του Στέλιου Παππά που είναι πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά. Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τεράστιο κρεβάτι!...
  Elia Zervou    Voula Theodoraki
Επειδή ο Νίκος Παππάς είναι και τσαμπουκάς, θα κάνω ένα ρεζουμέ γι αυτόν χαμηλόφωνα.
Ο πλέον διαπλεκόμενος υπουργός αυτής της κυβέρνησης, φανερά ευθύνεται για τα εξής:
– Διόρισε τον μπαμπά του Πρόεδρο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.
– Έβγαλε από τη φυλακή τον Τσοχατζόπουλο (η πεθερά του Ν. Παππά δούλευε 30 χρόνια στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου – ο κουνιάδος του έχει πάρει δωράκι πρακτορείο ΠΡΟΠΟ από τον Άκη, για το οποίο ακούγονται διάφορα).
– Διόρισε νέο Υπουργό Δικαιοσύνης τον δικηγόρο του Μιχάλη Καλογήρου
– Έκανε την κόρη της αγαπητικιάς του μπαμπά του, πρώτα διευθύντρια του γραφείου ΠΘ στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα Υπουργό Μακεδονίας Θράκης.
Έχει κάνει και άλλα πολλά (π.χ – κάλυψε το ανύπαρκτο Πόθεν έσχες του Καλογρίτσα). και χιλιάδες άλλα που θα μαθευτούν όταν και άμα πέσει η χούντα.
Όμως ο Παππάς από την πρώτη μέρα δηλώνει πως ήρθε στην κυβέρνηση για να πατάξει τη διαπλοκή. Αυτός είναι ο Συριζα: ένας Νίκος Παππάς με τη συμμορία του και αρχηγό τον Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive