Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

«Μαμά, δεν περίμενα να έρθεις»: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης που εντοπίστηκε άγρια κακοποιημένη στο Ζεφύρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για «Μαμά, δεν περίμενα να έρθεις»: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης που εντοπίστηκε άγρια κακοποιημένη στο Ζεφύρι (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας βρέθηκαν σήμερα οι γονείς της 22χρονης Έλενας, που βρέθηκε άγρια κακοποιημένη σε δρόμο στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με το Star, το πρώτο πρόσωπο που αντίκρυσε η 22χρονη, μόλις άνοιξε τα μάτια της, ήταν η μητέρα της. «Μαμά...
δεν περίμενα να ερθεις. Σας είδα στο όνειρό μου εσένα και τον μπαμπά», ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν συνήλθε.
Η 22χρονη έχει αποσωληνωθεί, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο απο τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται.
Όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου «η κοπέλα έχει αποσωληνωθεί. Η κατάστασή της είναι σταθερή και θα παραμείνει στη ΜΕΘ αυτό το 24ωρο. Το αναπνευστικό της έχει βελτιωθεί & αναμένεται να αποχωρήσει από τη μονάδα το πρωί της Πέμπτης».
Η οικογένεια ζει ένα ακόμη δράμα, καθώς ο πατέρας της είναι νεφροπαθής και συχνά υποβάλλεται σε αιμοκαθάρσεις. Μαζί με τον οκτάχρονο αδελφό της μένουν στους Αγίους Θεοδώρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive