Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Κατι δεν κολλάει καθόλου καλά στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών..

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι γράφει ο διεθνής Τύπος για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Φυσικά και χαρήκαμε απίστευτα για αυτό που συμβαίνει… Μήπως θα πρεπε να αναρωτηθούμε και να ανησυχήσουμε στο ΓΙΑΤΙ συμβαίνει; Δεν κολλάει καθόλου αυτή η κίνηση που συνέβη,  την ίδια στιγμή που Τούρκοι βγάζουν βίντεο να καίνε δολάρια,  την ίδια στιγμή που η Τουρκία βρίσκεται στις χειρότερες σχέσεις...
με την Αμερική…. που η Λίρα βυθίζεται…. που ανοίγουν τα μέτωπα του εμφυλίου στην ενδοχώρα…. γίνεται μία κίνηση από την Τουρκία…. Που τουλάχιστον το  σκληρό πατριωτικό κίνημα θα ενοχληθεί!
Για ποιο λόγο την ώρα που βάζεις  το λαό σου σε μεγάλη δοκιμασία…. να τους αφαιρέσεις  ένα από τα στοιχεία που χρησιμοποιούσες Μέχρι χτες για να τους ανεβάσεις το πατριωτικό αίσθημα;
Μέχρι να γυρίσουν τα παιδιά στην Ελλάδα ασφαλη  θα πρέπει να είμαστε σε ιδιαίτερη εγρήγορση για το τι θέλει να πετύχει η Τουρκία……!
Και μετά βέβαια να περιμένουμε αν όλα βαίνουν Μέχρι τότε μέσα στην Ειρήνη το δικαστήριο να δούμε τι θα βγάλει… και κατά πόσο αυτό που θα βγάλει θα είναι ακόμα ένα όπλο στο ψεύτικο διήγημα της Τουρκίας σε σχέση με την Ελλάδα!
Εύχομαι να έχει το μυαλό η ελληνική Πολιτεία τα παιδιά να τα παραλάβει και να τα μεταφέρει αμέσως… να μην μείνουν εκεί ούτε ένα λεπτό…να μη χρειαστεί να διανυκτερεύσουν σε πρεσβεία…. αλλά ήδη αυτή τη στιγμή να έχουν μπει μέσα σε κυβερνητικά σχήματα και να οδηγούνται στη Χώρα!
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive