Τρίτη 24 Απριλίου 2018

EKTAKTO – Η ρωσική βάση Hmeimim στην Συρία δέχεται επίθεση – Πήραν φωτιά τα αντιαεροπορικά. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Πήραν φωτιά τα ρωσικά αντιαεροπορικά. Η ρωσική βάση Hmeimim στην Συρία δέχεται επίθεση με drones. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οπλισμένα drones. Τα αντιαεροπορικά Pantsir-S1 κατέρριψαν δύο από αυτά τα οπλισμένα drones πριν επιτεθούν στην βάση. Τα drones είχαν εκτοξευθεί....
από την βόρεια Λαττάκεια ή την νότια Ιντλίμπ.    Υπάρχουν πληροφορίες πως η ρωσική βάση δέχεται επίθεση και από ρουκέτες.  Νωρίτερα, αμερικανοί αξιωματούχοι ανέφεραν πως υπάρχουν τρόποι εξουδετέρωσης των ρωσικών S-300 είτε με drones είτε με στοχευμένα πυρά πυροβολικού.  Yπενθυμίζουμε πως το Ισραήλ και ο Υπουργός Άμυνας προειδοποίησε με επίθεση στους ρωσικούς S-300 αν παραδοθούν στον συριακό Στρατό.  Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Αβιγκντόρ Λίμπερμαν δήλωσε ότι το Ισραήλ ενδέχεται να χτυπήσει τα ρωσικής κατασκευής αντι-αεροπορικά συστήματα S-300 στη Συρία.  «Ένα πράγμα θα πρέπει να είναι σαφές, αν κάποιος κτυπήσει τα αεροσκάφη μας, θα τον καταστρέψουμε», ανέφερε ο Lieberman σε συνέντευξή του.  «Αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι ότι τα αμυντικά συστήματα των οπλικών συστημάτων που μεταφέρουν οι Ρώσοι στη Συρία θα γυρίσουν «μπούμερανκ εναντίον τους», συνέχισε ο ίδιος.
Δείτε Βίντεο και εικονες από την περιοχή
pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive