Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΚΑΡΑΝΙΚΑ καλό το παραμύθι, ο "δράκος" που είναι; "Διαρροή" απο Μαξίμου: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το αεροσκάφος του Τσίπρα πάνω από τη Ρω

ΣΗΜ. Έγινε "Τούρκος" ο Αλέξης. Μόλις είδε που λέτε τους "πετούμενους" πραγματικούς Τούρκους ύψωσε τον αντίχειρα, έσκυψε να πάρει τεράστια κοτρώνα ως Κόναν ο βάρβαρος και έντρομοι οι τούρκοι πάτησαν γκάζι και χάθηκαν στα ροζουλί συννεφάκια. ΔΙΑΡΡΟΗ: "Δεν έχουν όριο οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.  Σύμφωνα με καλά -τι λες τώρα- διασταυρωμένες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του πρωθυπουργού από την Ρω... στη Ρόδο δύο τουρκικά μαχητικά, τα οποία πετούσαν στα 10.000 πόδια και δεν είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας, ζήτησαν από τον πιλότο του ελικοπτέρου, που πετούσε στα 1.500 πόδια, στοιχεία πτήσης. Ενημέρωσαν επίσης ότι το Σινούκ που μετέφερε τον πρωθυπουργό και τον Α/ΓΕΕΘΑ προσεγγίζει τον τουρκικό εναέριο χώρο.     Ο Ελληνας πιλότος αγνόησε τους τούρκους και ενημέρωσε άμεσα τον Αλέξη Τσίπρα και τον ναύαρχο Ευ. Αποστολάκη.  Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν, πετώντας στα 20.000 πόδια στον δικό μας εναέριο χώρο, δύο ελληνικά μαχητικά και με την εμφάνισή τους τα τουρκικά έφυγαν ανατολικά.  Την εμφάνιση και αναχώρηση των τουρκικών μαχητικών παρακολούθησαν από το Σινούκ ο Πρωθυπουργός και ο ΑΓΕΕΘΑ."
(Βάλε και μια υπογραφή ρε Νικολάκη, τσάμπα πληρώνεσαι;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive