Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Τελικά υπάρχουν και ΜΗ ανώμαλοι Συριζαίοι; Ενστάσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. Οι εξηγήσεις της Φωτίου στη συνεδρίαση του Τομέα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου του κόμματος

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδιά σε ομόφυλα ζευγάρια
ΦΩΤΙΟΥ: "Το νομοσχέδιο θα προχωρήσει γιατί αποτελεί ταυτοτική θέση του κόμματος"  (ΣΗΜ. Και ΤΙ νοιάζει τον Ελληνικό λαό κυρά μου αν είναι ΠΟΥΣΤΙΚΗ η ταυτότητά σας; Κάντε την ρολλό και χώστε την όπου γουστάρετε, σε ΟΠΟΙΟΥΣ γουστάρουν!!)...

Οι αλλαγές που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας στη διαδικασία της υιοθεσίας και της αναδοχής παιδιών, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Τομέα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου του ΣΥΡΙΖΑ.
Την εισήγηση έκανε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν και οι ενστάσεις που διατυπώνουν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για σημεία του νομοσχεδίου. Κατά την εισήγησή της η κ. Φωτίου ανέφερε ότι στην αναδοχή παιδιών θα τίθενται συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις και τόνισε ότι στόχος του νομοσχεδίου είναι να προωθηθεί η αποϊδρυματοποίηση των παιδιών.
«Το νομοσχέδιο θα προχωρήσει γιατί αποτελεί ταυτοτική θέση του κόμματος. (ΣΗΜ. Και ΤΙ νοιάζει τον Ελληνικό λαό κυρά μου αν είναι ΠΟΥΣΤΙΚΗ η ταυτότητά σας; Κάντε την ρολλό και χώστε την όπου γουστάρετε) Ισχύει σε πολλές χώρες του κόσμου και δεν γίνεται να διαχωρίζουμε τα ζευγάρια σε κατηγορίες, είναι λάθος να επικεντρώνεται εκεί το ενδιαφέρον και όχι στο θέμα της αναδοχής και της αποσυμφόρησης των ιδρυμάτων, που αποτελεί πράγματι κοινωνική πληγή», υπογράμμισαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι ίδιες πηγές τόνισαν πως στο ζήτημα της αναδοχής «θα αναζητήσουμε ευρύτερες πολιτικές συγκλίσεις σε όσους ασπάζονται τις ιδέες του κοινωνικού φιλελευθερισμού, όπως είναι τα κόμματα της Σοσιαλδημοκρατίας και του Κέντρου αλλά και στο χώρο της ευρωπαϊκής Δεξιάς».
Σημειώνεται πως με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. «Αυτό το κατά άλλα εξαίρετο νομοσχέδιο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, ένα ενδεχόμενο που, ως γιατρό και ως πολιτικό, με βρίσκει αντίθετο, αφού πιστεύω ότι δεν είναι ώριμη η ελληνική κοινωνία για κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα για ένα τέτοιο εγχείρημα χρειάζεται τεράστια ψυχολογική υποστήριξη, κάτι που στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα πετύχει», έχει σημειώνει, μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive