Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Έριξαν λιγνίτη έξω από τη Βουλή εργαζόμενοι της ΔΕΗ - Κλειστό το κέντρο λόγω πορειών. ΦΩΤΟ

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν τα συνδικάτα της ΔΕΗ ενάντια στο νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Φλώρινας και Μεγαλόπολης. Οι διαδηλωτές έχουν φθάσει στη Βουλή και πέταξαν σακούλες με λιγνίτη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη...
ενώ απομακρύνθηκαν οι εύζωνες. 
Έριξαν λιγνίτη έξω από τη Βουλή εργαζόμενοι της ΔΕΗ - Κλειστό το κέντρο λόγω πορειών (pics) - Media Gallery 2
Στη συγκέντρωση βρίσκεται και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, πετώντας λιγνίτη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. 
Έριξαν λιγνίτη έξω από τη Βουλή εργαζόμενοι της ΔΕΗ - Κλειστό το κέντρο λόγω πορειών (pics) - Media Gallery
Σε δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι «όσοι βάλουν σήμερα την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της ΔΕΗ να ξέρει ότι τους περιμένει περιμένει κελί στον Κορυδαλλό». Η Ένωση τεχνικών ΔΕΗ σε ανακοίνωση της, μεταξύ άλλων κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ξεπουλάει χωρίς αιδώ τις λιγνιτικές μονάδες και τα Ορυχεία σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα και καταδικάζει σε μαρασμό την πιο παραγωγική Επιχείρηση της πατρίδας».
Έριξαν λιγνίτη έξω από τη Βουλή εργαζόμενοι της ΔΕΗ - Κλειστό το κέντρο λόγω πορειών (pics) - Media Gallery 6
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Πανεπιστημίου, η Σταδίου από Αιόλου, η Ακαδημίας από Κανάρη και η Βασιλίσσης Αμαλίας από Συγγρού.
Πολύ μεγάλο είναι το μποτιλιάρισμα στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο από Αμαλίας και στην κάθοδο από Χίλτον αλλά και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Νωρίτερα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας συνταξιούχοι και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive