Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΤΙ τραβάνε κι οι πολιτικοί. ΔΙΜΕΤΡΗ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΥΠΕΞ. ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΥΠΕΣΤΗ. ΒΙΝΤΕΟ

SERVOS-video
Ο Σέρβος ΥΠΕΞ, που τραγουδούσε Νταλάρα και έσπαγε πιάτα στο Βελιγράδι κατά την συνάντησή του με τον Νίκο Κοτζιά, είχε μια περιπέτεια όταν ήταν πρωθυπουργός που θα του μείνει αξέχαστη. Είχε  προκληθεί σκάνδαλο από τη συνέντευξη που του είχε πάρει δίμετρη μελαχρινή  παρουσιάστρια χωρίς όμως εκείνη να φοράει το εσώρουχό της! Και όχι μόνο αυτό, να ανοίγει προκλητικά τα πόδια της και κάτω από το μίνι της να ξεδιπλώνεται όλη η … χάρη της και με τον σημερινό ΥΕΞ, πότε να κοιτάει έκπληκτος και πότε να πίνει νερό για να συνέλθει. Η Κυβέρνηση του Ίβιτσα Ντάτσιτς ήταν κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Σερβίας η οποία σχηματίστηκε στις 27 Ιουλίου 2012 κι αντικαταστάθηκε το 2014 από την Κυβέρνηση Αλεξάνταρ Βούτσιτς 2014. Η πανύψηλη  δημοσιογράφος, σαν άλλη Σάρον Στόουν (Sharon Stone) από την ταινία «Basic Instinct», σταύρωνε τα πόδια της μπροστά στον έκπληκτο πρωθυπουργό που γούρλωνε τα μάτια του στο θέαμα που του προσφερόταν μπροστά του…  Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο.  Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Σερβία και «θύμα» ήταν ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάτσιτς (Ivica Dacic). Η εκπομπή που σχεδίασε και πραγματοποίησε την φάρσα είναι κάτι σαν τη δική μας «candid camera» και με την είδηση τότε να κάνει το γύρο του κόσμου! Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδόθηκε από την σερβική τηλεόραση «Pink» την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 και ο Ντάτσιτς είχε γίνει «θέατρο» σ’ όλο τον κόσμο.  Πάντως ο ίδιος τώρα ως ΥΠΕΞ, ξεδίπλωσε την αγάπη του για την Ελλάδα. Μία κοινή αγάπη, αυτή για τη μουσική, αποκάλυψε το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης στο Βελγιράδι στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο Σέρβος ομόλογός, του Ίβιτσα Ντάτσις.  Σε βίντεο που δημοσιοποίησε η στην ιστοσελίδα της η Blic, ο επικεφαλής της σερβικής διπλωματίας πήρε το μικρόφωνο και προς τιμήν του Έλληνα υπουργού τραγούδησε στα ελληνικά -και με πολύ καλή εκτέλεση-  το «Μη μου θυμώνεις μάτια μου» του Σταύρου Κουγιουμτζή, που μοναδικά έχει ερμηνεύσει ο Γιώργος Νταλάρας.  Χωρίς να χάσει λεπτό και γεμάτος ενθουσιασμό ο Νίκος Κοτζιάς σηκώθηκε από το τραπέζι, αγκάλιασε τον Ντάτσιτς πριν τραγουδήσει μαζί του να του λέει: «Σπάστα όλα».  Το δείπνο έλαβε χώρα στο Villa Mir στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της περιοδείας του Έλληνα υπουργού στη σερβική πρωτεύουσα, καθώς και στην Πρίστινα και τα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive