Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Γι αυτο πουλάει μαγκιά ο σουλτάνος. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. Μόλις 378 γυναικόπαιδα σε πληθυσμό 6.500 λαθρομεταναστών στη Μόρια!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε δει τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ των διαπλεκόμενων καναλιών και δεν έχετε διαβάσει τα δραματικά δημοσιεύματα των φυλλάδων για τις χιλιάδες των «προσφύγων», η πλειοψηφία των οποίων αφορά γυναικόπαιδα που υποχρεώθηκαν «κακήν-κακώς» να εγκαταλείψουν τις εστίες τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο.... και έρχονται μαζικά στην στοργική αγκαλιά της «ανθρωπιστικής και αλληλέγγυας» κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ;  Όλα τα ανωτέρω καταρρίπτονται ως μυθεύματα κι αυτά δεν τα λέει η Χρυσή Αυγή αλλά το συστημικό iefimerida!     Σε ρεπορτάζ λοιπόν της εν λόγω ιστοσελίδας και μέσα στην φρενίτιδα να… συγκινήσουν την κοινή γνώμη καταδεικνύοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για γυναίκες και ανήλικα παιδιά στους καταυλισμούς των «προσφύγων» και συγκεκριμένα στη Μόρια, αποκαλύπτεται η αμείλικτη πραγματικότητα την οποία μόνο η Χρυσή Αυγή αναδεικνύει: η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που πλημμυρίζουν τη χώρα μας είναι άντρες νεαρής ηλικίας!  Γράφει το συστημικό μέσο: «Ειδικότερα, ανάμεσα στους μετανάστες βρίσκονταν 162 ασυνόδευτα ανήλικα και 216 γυναίκες, από τις οποίες οι 35 ήταν έγκυοι». Σύμφωνα δηλαδή με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, το οποίο δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητούμε, το σύνολο γυναικών και ασυνόδευτων ανηλίκων ανέρχεται σε 216+162= 378 άτομα. Ποιό είναι όμως το σύνολο των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη Μόρια; Είναι μόλις… 6.500, συνεπώς το ποσοστό των γυναικόπαιδων δεν υπερβαίνει το 6% του συνόλου των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στο συγκεκριμένο hot spot, κάτι το οποίο συμβαίνει και στις υπόλοιπες αντίστοιχες δομές που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλη τη χώρα!  Τι έχουν να πουν γι’ αυτό οι εργολάβοι του «ανθρωπισμού», σε κυβέρνηση, κόμματα, Μ.Κ.Ο. και μέσα ενημέρωσης, που κονομάνε εξαπατώντας συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, διαστρεβλώνοντας μια τρομαχτική πραγματικότητα της οποίας οι συνέπειες θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα και το μέλλον του ίδιου του Ελληνισμού όπως μέχρι σήμερα ξέρουμε;

3 σχόλια:


  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
    ΚΟΤΖΙΑΣ: “Παίρνουμε από τους συνταξιούχους και δίνουμε στους λαθρομετανάστες”…
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
    Thanos Tzimeros
    26 Φεβρουαρίου 2016 · Αθήνα ·

    ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ;

    Πέφτοντας σε σχόλιο νομικού, που εργάζεται μάλιστα και στο γραφείο του Συνήγορου του Πολίτη, η οποία με εγκαλούσε για προηγούμενο σχόλιό μου, διότι, λέει και οι Αφγανοί και οι Σομαλοί δικαιούνται ασύλου, νομίζω ότι πρέπει να φωτίσω μια άλλη απάτη της αριστερής μπουρδολογίας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "δικαίωμα ασύλου" ως νομική έννοια! Προκαλώ όποιον έχει αντίθετα επιχειρήματα να με διαψεύσει.

    Κανένα διεθνές κείμενο (σύμβαση Γενεύης 1951, πρωτόκολλο Ν. Υόρκης 1967, Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συνδιάσκεψη ΟΗΕ για το εδαφικό άσυλο 1977, κ.λπ.) δεν προβλέπει τέτοιο δικαίωμα. Η παροχή ασύλου σε πρόσφυγες πολέμου δεν είναι δεσμευτική για τα κράτη, τα οποία πρώτα σταθμίζουν το αν απειλείται η τάξη και η ασφάλειά τους.

    Σε απλά Ελληνικά: το ότι στην πατρίδα σου γίνεται πόλεμος κι εσύ έφυγες από εκεί δεν υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑ κράτος να σε δεχθεί. Αν θέλει θα το κάνει. Όλα τα κείμενα που αφορούν στα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων αναφέρονται στην συμπεριφορά του κράτους προς τον πρόσφυγα ΑΦΟΥ του έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο φυσικά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Αν για παράδειγμα το ISIS ηττηθεί και οι καταδιωκόμενοι μαχητές του έρθουν στην Ευρώπη, θα τους χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο; Το λέω διότι πολύ κεφαλομάντηλο και light μπούργκα πέφτει σε όσους μουσουλμάνους επέλεξαν την χριστιανική έως άθεη αλλά χειμαζόμενη Ευρώπη ως "δεύτερη πατρίδα τους" κι όχι την πάμπλουτη και ομόθρησκη Σαουδική Αραβία.

    Το ότι νομικοί μιλάνε για "δικαίωμα ασύλου" είναι ενδεικτικό της κατάντιας της Παιδείας και της επιστημονικής τους ανεπάρκειας. Πριν την εισβολή των δήθεν προσφύγων είχαμε την εισβολή των δήθεν επιστημόνων, αποφοίτων (ορθότερα: αποφύτων) των δήθεν Πανεπιστημίων και όσων με τέτοιες προδιαγραφές εκφέρουν δήθεν πολιτικό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ὅλα αὐτὰ εἶναι σωστὰ μὲ μίαν διαφοράν: Ὅτι ὅλοι αὐτοὶ οἱ μουσουλμᾶνοι, ἀνεξαρτήτως ἐθνικότητος, ἔχουν κάτι κοινόν: ΜΙΣΟΥΝ ἀφαντάστως τοὺς Τούρκους, πολὺ περισσότερον ἀπὸ ὅτι ἐμεῖς, ἐνῶ ἀντιθέτως ἀγαποῦν ἀφαντάστως τοὺς Γιουνάν (Ἴωνας) ὅπως μᾶς ἀποκαλοῦν. Συνεπῶς ἄν καὶ δὲν ὑπάρχει κίνδυνος τοῦ εἴδους αὐτοῦ, ὑπάρχει ἐν τούτοις ὁ κίνδυνος ἀφανισμοῦ τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἄν σήμερα, αὔριον, ἐχθές, δὲ, φύγουν ὄλοι ἀπὸ τὴνἙλλάδα.
    Ἐπ' αὐτοῦ ἀναφορὰ εἰς τὸ ἄρθρον γίνεται εἰς τὴν Χρυσὴν Αὐγὴν ἡ μουγγαμάρα τῆς ὁποίας εἶναι... παταγώδης!! Μᾶλλον ὁ ἀρθρογράφος ἐννοοῦσε τὸν Λαϊκὸν Ὀρθόδοξον Συναγερμὸν, τὸ μοναδικὸν εἰς τὴν Ἑλλάδα κόμμα τὸ ὁποῖον νυχθημερὸν διατείνεται εἰς ὅλους τοὺς τόνους ὅτι "ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ"!!!
    Καὶ δὲν λέγει μόνον ΘΑ τοὺς διώξω, ἀλλὰ καὶ τὸ ΠΩΣ θὰ τοὺς διώξῃ ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive