Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...!! Θα πάθουμε κανα εγκεφαλικό... Δείτε ΑΙΣΧΡΟ και ανθελληνικό ΠΟΙΗΜΑ που έδωσαν σε κοριτσάκι του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην ΔΡΑΜΑ...!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην ΔΡΑΜΑΤο βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε και δεν το πιστεύουμε... Η καταγγελία γίνεται από γονέα άτυχου Ελληνόπουλου από Νηπιαγωγείο της Δράμας! Ο άνθρωπος ΦΡΙΚΑΡΕ όπως Φρικαραμε κι εμείς, όπως θα φρικάρετε κι εσείς με αυτό το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ με αυτό αίσχος, που παρέδωσε η νηπιαγωγός και το περνάει για ποίημα για την 25η Μαρτίου! Αυτό το Έκτρωμα που φτύνει πάνω στο ιερό μας σύμβολο...


το απαξιώνει αισχρά και ζητάει να είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι η ΤΙΜΗΜΕΝΗ και τρισένδοξη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ με τον ΣΤΑΥΡΟ!   Η Βρωμερή αυτή ανθελληνίδα που θέλει την σημαία μας Άσπρη κόκκινη πράσινη και κοραλί, σαν ουράνιο τόξο, ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ θα είναι και ΖΗΤΑΜΕ από ΟΛΟΥΣ τους Ελληνόψυχους να ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ και να την ΒΡΟΥΜΕ για να την ξεμπροστιάσουμε και να την οδηγήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ στον Εισαγγελέα για αυτήν την ΠΡΟΣΒΟΛΗ στον Εθνικό μας Σύμβολο και την ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ που κάνει στα ΠΑΙΔΑΚΙΑ.  Κι αν δεν ιδρώσει το ΑΥΤΙ του Εισαγγελέας ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΆΤΣΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ να ξέρουν οι Έλληνες Γονείς από ποιον να προστατέψουν τα παιδιά τους!

2 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΚ@@ΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΥΤΟΙΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΔΩ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΥΤΑ

    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΝΟ
    ΚΑΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΠΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

    ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ
    ΣΑΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΦΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπολσεβίκα ἴσως νὰ εἶναι, Λεσβία ὅμως ἀποκλείεται διότι ἡ Λέσβος ἔχει μεγγίστην παράδοσιν εἰς τὴν ποίησιν, καὶ τὴν λογοτεχνίαν γενικῶς, καὶ ὡς ἐκ τούτου εἶναι ἀπίθανον νὰ ἔγραψε τὸ ποιητικὸν αὐτὸ ἔκτρωμα. Συνεπῶς νὰ ἀφήσουν τὴνΛέσβον καὶ τὰς ἐξ αὐτῆς καταγόμενας γυναῖκας κατὰ μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive