Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Βιαστικός ο Κυρ Φώτης άρχισε το .. "ξήλωμα" του Πανούλη κατ εντολήν του Αλέξη. Κουβέλης κατά Καμμένου: Οι δηλώσεις περί ομηρίας δεν υπηρετούν εκείνο το οποίο διεκδικούμε

κουβέλης
Αποστάσεις από τη δήλωση του Πάνου Καμμένου περί ομηρίας των στρατιωτικών κράτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης. «Υπερτροφικός λόγος οι αναφορές για ομηρία. Δεν υπηρετούν το σκοπό μας για τους δυο στρατιωτικούς», ανέφερε ο Φώτης Κουβέλης...
μιλώντας στον ΑΝΤ1. Παράλληλα τόνισε πως ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε τη φράση για να αναφερθεί στη χρονοτριβή.
«Διεκδικούμε επιτάχυνση της διαδικασίας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς» τόνισε ο κ. Κουβέλης και σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει το χρόνο της απελευθέρωσης τους.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας επεσήμανε επίσης πως υπάρχει καθυστέρηση και χρονοτριβή στην πραγματογνωμοσύνη για τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ ανέφερε πως τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο.
Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης έκανε γνωστό ότι Έλληνας πραγματογνώμονας, που θα λειτουργεί ως τεχνικός σύμβουλος, βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για να ερευνηθούν περεταίρω τα τηλέφωνα των δύο στρατιωτικών.
Αναφορικά με τη συνάντηση που είχε με τις οικογένειες των στρατιωτικών, ο κ. Κουβέλης σχολίασε την αντίδραση της μητέρας του λοχία Κούκλατζη λέγοντας: «Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει μια μάνα. Της απάντησα ότι θα έκανα για το δικό μου παιδί ότι κάνω και τώρα. Ήταν μια ανθρώπινη συζήτηση. Την ενημέρωσα τι κάνει η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών αναφορικά με το να επιστρέψουν γρήγορα».

3 σχόλια:

  1. ΑΧ ΚΑΥΜΕΝΕ ΜΠΟΥΛΗ , ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ, ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ , ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣΚΑΡΑΔΩΝ , ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΝΤΥΣΟΥΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ , ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ . ΘΥΜΑΣΕ ΠΩΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ?? ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΓΕΛΑΔΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ! δίκιο έχει ο Μπαρμπά-Φώτης! Δεν είναι όμηροι... επισκέπτες είναι και πήγαν για έναν καφεδάκι απέναντι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγινε και ο Φ.Κουβέλης αναπλ. υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ο υποστηριχτής των αντιρρησιών συνειδήσεως π.χ. του Λάζαρος Πετρομελίδης (πρόεδρος του συνδέσμου αντιρρησιών συνειδήσεως). Αυτός που κλήθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό το 1992, που με επιστολή του δήλωσε αντιρρησίας συνειδήσεως. Τον κήρυξε το ναυτικό ανυπότακτο το Μάρτη του 1992, που πέρασε τα Χριστούγεννα του 1996 από τον ανακριτή του ναυτοδικείου για ανυπαταξία. Ένταλμα σύλληψης 4 μήνες για ανυποταξία, χαρακτηρισμό ως επικίνδυνο γι αυτό προφυλακιστέο από το δικαστικό συμβούλιο Πειραιά. Την γλίτωσε με τον νόμο 2510/97 τον συνέλαβαν τον Απρίλιο του 1998 στο τμήμα Δραπετσώνας. Αναγνωρίστηκε τελικά αντιρρησίας τον Ιανουάριο του 1999 και κλήθηκε σε πολιτική υπηρεσία 30 μηνών στο γηροκομείο Κιλκίς. Προσέφυγε στο στο ΣτΕ για να κάνει 4 μήνες θητεία. Το δικαστ΄ριο τον κάλεσε σε δική 15/04/1999 όπου και καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση για ανυποταξία σε καιρό γενικής επιστράτευσης και οδηγήθηκε στη φυλακή Κορίνθου. Τελικά το ΣτΕ αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν αντιρρησίες τον Ιούνιο του 2003 η ποινή Πετρομερίδη μειώθηκε σε 20 μήνες με αναστολή και το Δεκέμβριο του 2002 έγινε ανυποταξία σε καιρό ειρήνης (έχει και άλλα βαριέμαι να τα γράψω).... Αυτόν υπερασπιζόταν με σθένος ο Φώτης Κουβέλης, τον ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, και ο Τσίπρας τον επιβράβευσε κάνοντάς τον αναπληρωτή υπουργό άμυνας. Ελεύθερη Ώρα, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, άρθρο του δημοσιογράφου Νίκου Χιδίρογλου, σελ 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive