Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ν.Δ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Novartis
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης της ΝΔ από την αυριανή ψηφοφορία στη βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Novartis, αν η κυβέρνηση επιμείνει στη θέση της να τοποθετήσει 10 κάλπες στη ψηφοφορία....
 Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας «θα δούμε, η ΝΔ έχει τα όπλα της».
Ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση "πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένη". Αυτό έγινε στο Σκοπιανό, αυτό γίνεται και στο θέμα της Novartis, όπου τα στοιχεία είναι μαρτυρίες γνώμης και όχι γνώσης». Τόνισε πως «η κυβέρνηση είναι ικανή στα επικοινωνιακά τρικ και ανίκανη να λύσει το κάθε πρόβλημα. Αντίθετα, προσθέτει συνέχεια καινούρια προβλήματα».
Επανέλαβε πως η στάση της ΝΔ είναι «όλα στο φως», για να προσθέσει: «Δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, θα σταθούμε απέναντι σε αυτή τη μεθόδευση και στην Ολομέλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive