Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Δήμαρχος Π.Φαλήρου Χατζηδάκης: "Εγώ θα πέσω, αλλά ο PHYLAX θα είναι όρθιος στη θέση του". Πέσε δίπλα του να ηρεμήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για κόκκινο άγαλμα του Παλαιού Φαλήρου στα αζήτητα
Ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον PHYLAX, το κόκκινο άγαλμα του Παλαιού Φαλήρου στα αζήτητα εμφανίστηκε ο δήμαρχος της Περιοχής Διονύσης Χατζηδάκης.  Μιλώντας ο κ. Χατζηδάκης είπε...
ότι με την τροπή που πήραν τα πράγματα δεν θα αφήσει να νικήσει ο σκοταδισμός. «Θα πέσω εγώ αλλά το άγαλμα θα είναι όρθιο» είπε χαρακτηριστικά.  Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην υπόθεση έχει παρέμβει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.  Όπως είπε «οι παρακρατικοί είχαν τελειώσει τη δουλειά τους 03:30. Στις 06:00 δεν υπήρχε το άγαλμα, το είχα πάρει. Βγάλανε φωτογραφία αυτοί που το ρίξανε. Έχει παρέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, θα τους βρει αυτούς που κρύβονται»

2 σχόλια:

  1. Ας μην ανησυχεί ο Χατζηδάκης. Και αυτός θα πέσει και ο σατανάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λυσσαλέα επιμονή του Χατζηδάκη, οι απειλές, και η εμπλοκή της δίωξης γεννά ερωτηματικά περισσότερα από την ίδια την ενέργεια. Αφού δήμαρχε έστω μια μερίδα του κόσμου αισθάνεται άσχημα και απειλούμενη, γιατί αυτή η επιμονή. Ποια η αναγκαιότητα ύπαρξης αυτού του γλυπτου,; Αυτά περί της τέχνης δεν πείθουν. Κάτι άλλο έχεις στο μυαλό σου δήμαρχε. Τί άραγε είναι αυτο; Μήπως έχουν τελικά δίκιο οι πολέμιοι του γλυπτου ; Σοβαρή απάντηση θέλουμε και όχι αστείες δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive