Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Μην ξήνεστε σε λάθος γκλίτσα Βλάχου. ΓΙΑΤΙ Από το “τίποτα” γεννιούνται τα πάντα!

… δεν μπορώ να μη σκέφτομαι κι άλλες λύσεις…
… μία ζωή να  ακούμε  γεροξεκούτηδες  επειδή κατάφεραν να έχουν νικήσει το νόμο και να συλλέξουν ζωγραφιστά χαρτάκια με τον τόνο…
πού οδήγησε αυτή η συμπεριφορά με τόσα χρόνια  αγορασμένες ιδεολογίες;...

Εσείς που θεωρείται ότι πολεμάτε για το δίκαιο και είσαστε κατά κάθε εξουσίας θα πρεπε να μάθετε ότι η πρώτη εξουσία σήμερα στη γη είναι το ζωγραφιστό χαρτάκι που σας δίνεται για να κινείστε στις εντολές που παίρνετε από το αφεντικό σας!
Πείτε Λοιπόν στον Τζορτζ ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις…. και έρχεται κάποια στιγμή που το ζωγραφιστο χαρτί είναι πολύ λίγο να σταματήσει  ένα ευγενικά ξεχασμένο πεπρωμένο….!
Πειτε σε αυτον τον πίθηκο που φοράει πέτσα ανθρώπου  ότι η Ευγενεια  και ο πολιτισμός,  η ιδέα της ειρήνης και της φιλίας δεν είναι σημάδι αδυναμίας αλλά τρόπος ζωής και πολιτισμού που χαρίστηκε σε μπαμπουίνους του είδους του για να βρουν τον χρόνο και τον χώρο να πράξουν τις απάτες τους και να στεφθούν σήμερα “Θεοί” του πολιτισμού της χεστρας!
Είναι πιο εύκολο ένας πολιτισμένος να μιμηθεί έναν απολίτιστο… είναι πιο εύκολο να σταματήσεις να είσαι φως και να γίνεις σκοτάδι…. είναι πιο εύκολο να μιμηθείς ότι κάνει μέχρι σήμερα η πραγματικότητα…
Μην  ξήνεστε λοιπόν  σε λάθος γκλίτσα Βλάχου  Γιατί Αν ξυπνήσει το ελληνικό βλάχικο  οι λύσεις που μπορούν να έρθουν άμεσα θα σας κάνουν να χάσετε πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε!
Δεν είναι δα και μακριά να τρελαθούμε μέσα σε μία μέρα και να  κατεβάσουμε τις εξουσίες που μας έχετε μπαστακωσει…..  Μη χαλαρώνετε λοιπόν, μη νομίζετε ότι το κερδίσατε το παιχνίδι  μέσα από τα τελευταία 7 χρόνια του σοκ και δεους…  προσπάθησαν πολλοι μέσα σε χιλιάδες χρόνια  και όλοι έκαναν το ίδιο λάθος… δεν γνώρισαν και δεν σεβάστηκαν το χάος της Ελληνικής ψυχής!
Είναι και οι εποχές του μεγάλου ξεκινήματος και της Μεγάλης συγκομιδής… αν θέλετε πάρτε τα ρίσκα σας για να δείτε πως:  Από το “τίποτα” γεννιούνται τα πάντα!
Stranger..

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive