Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Παρέμβαση ΚΟΥΓΙΑ! Δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του Στεφανάκου ο….

Ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι ο Κωνσταντίνος Ναστούλης δεν σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι εξέδωσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.  Η δήλωση εκδόθηκε, όπως επισημαίνει ο ποινικολόγος...

σε απάντηση των δημοσιευμάτων που περιγράφουν – χωρίς να αναφέρουν το όνομά του – ως ύποπτο για τη δολοφονία τον πελάτη του.  Όπως αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας: «Ως δικηγόρος επί 20ετία του Κωνσταντίνου Ναστούλη προβαίνω στην εξής δήλωση:  Από τις πρώτες πρωινές ώρες δημοσιογράφοι τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και ειδησεογραφικών sites, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στην είσοδο του μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών,διαδίδουν την ψευδή και συκοφαντική για τον εντολέα μου είδηση, περιγράφοντάς τον και χωρίς να αναφέρουν το όνομά του, ότι μεταξύτων υπόπτων, οι οποίοι σχετίζονται με την ανθρωποκτονία του αειμνήστου Βασιλείου Στεφανάκου, είναι και ο εντολέας μου Κωνσταντίνος Ναστούλης.  Ο Κωνσταντίνος Ναστούλης, ΠΡΙΝ ΑΘΩΩΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤ’ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ σε διάφορες δικαστικές υποθέσεις, ταλαιπωρήθηκε με τέτοιες φήμες και ψευδείς ειδήσεις, αλλά και δικογραφίες χωρίς στοιχεία, για αρκετά χρόνια.  Σήμερα ο Κωνσταντίνος Ναστούλης έχει δημιουργήσει οικογένεια, είναι παντρεμένος με μια αξιόλογη δικηγόρο, έχει ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο πηγαίνει στο σχολείο, εργάζεται καθόλα νόμιμα και ουδέποτε από τον χρόνο αποφυλακίσεώς του έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα σε οποιονδήποτε και για οτιδήποτε.  Κατ’ εντολήν του δηλώνω ότι οποιοσδήποτε από αυτή τη στιγμή διαδώσει την οιαδήποτε είδηση, έστω και περιγραφικά, η οποία τον συσχετίζει με την ανθρωποκτονία Στεφανάκου, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη».

1 σχόλιο:

  1. Αφου τοπε ο Κουγιας ....δεσαμε!Νομος!Θα του πηρε κανα ταληρο του Κ.Ν για να βγει και να σκοραρει!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive