Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Πήγε να βρει τις 72 παρθένες. Σκοτώθηκε ο Γερμανός τζιχαντιστής ράπερ Ντέσο Ντογκ – Επιβεβαίωσε και το Ισλαμικό Κράτος που τον δείχνει νεκρό. (εντελώς ε;) ΦΩΤΟ ΑΝΩ +18

Σκοτώθηκε ο Γερμανός τζιχαντιστής ράπερ Ντέσο Ντογκ – Επιβεβαίωσε και το Ισλαμικό Κράτος (φωτο)
Ο Γερμανός υπήκοος ράπερ «Ντέσο Ντογκ», που εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη Συρία με το πολεμικό ψευδώνυμο Άμπου Τάλχα Αλ Αλμάνι, σκοτώθηκε την Τετάρτη στην επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ της ανατολικής Συρίας. Ο Ντενίς Κάσπερτ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, έχασε τη ζωή του σε μάχη...
με τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στην κωμόπολη Γαρανέτζ.  Ο θάνατος του «Ντέσο Ντογκ» είχε ανακοινωθεί και στο παρελθόν. Στα τέλη Οκτωβρίου του 2015, η εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ, Ελίσα Σμιθ, είχε ανακοινώσει τον θάνατό του: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σε αεροπορική επιδρομή στις 16 Οκτωβρίου κοντά στη Ράκα, σκοτώθηκε ο Ντενίς Κάσπερτ», είχε δηλώσει τότε η Αμερικανίδα εκπρόσωπος.  

Ο Κάσπερτ εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος το 2012 και είχε εμφανιστεί σε πολλά βίντεο της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και σε ένα που είχε αναρτηθεί τον Νοέμβριο του 2014, στο οποίο κρατούσε το κεφάλι ενός άνδρα ο οποίος, όπως υποστήριζε, είχε εναντιωθεί στο Ισλαμικό Κράτος.  Ο Κάσπερτ ήταν και ο υπεύθυνος στρατολόγος Γερμανών τζιχαντιστών.  Σύμφωνα με τη Σμιθ, ο Κάσπερτ είχε απειλήσει τον πρόεδρο Ομπάμα και Γερμανούς πολίτες και επίσης υποκινούσε μουσουλμάνους που ζούνε στη Δύση να εκτελέσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.    Στις αρχές Αυγούστου του 2015 ο «Ντέσο Ντογκ» είχε απειλήσει και την Άνγκελα Μέρκελ.  Το Ισλαμικό Κράτος αυτή τη φορά επιβεβαίωσε τον θάνατό του, με βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο, στο οποίο τον δείχνει νεκρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive