Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΡΙΚΗ, ΑΗΔΙΑ & ΟΡΓΗ!! ΑΘΗΝΑ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο παΤΕΡΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ 8 - 9 ΕΤΩΝ !! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Εξέδιδε τα ανήλικα παιδιά του στο διαδίκτυοΜια απίστευτη καταγγελία έκανε ένας άντρας στο αστυνομικό τμήμα στον Άγιο Δημήτριο. Όπως ανέφερε, έψαχνε στο ίντερνετ αγγελίες σε σάιτ γνωριμιών και έπεσε πάνω στην αγγελία ενός πατέρα, ο οποίος έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να συνευρεθεί με έναν άλλον άντρα και μάλιστα το ίδιο να κάνουν και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Ο πατέρας των δύο αγοριών, 8 και 9 ετών, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών...
και η υπόθεση ερευνάται, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του πατέρα, τον συνέλαβαν, ενώ στο σπίτι του βρήκαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Τα παιδιά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, έχουν απομακρυνθεί και υποστηρίζονται ψυχολογικά, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να διευκρινίσουν αν το πορνογραφικό υλικό έχει σχέση με τα παιδιά.

2 σχόλια:

  1. Από πούστη τι περιμένεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα ένας "στοργικός" πατέρας αυτού του φυράματος, που διάφοροι νόμοι διεθνώς τους δίνουν το δικαίωμα -στα πλαίσια της ισότητος (λέει)- να είναι και... γονείς. Δεν πάει πολύς καιρός που άλλα ανθρωπόμορφα κτήνη της ίδιας κατηγορίας στην Βρετανία και την Αυστραλία σκότωσαν στο ξύλο τα παιδάκια τους και η συνέχεια προβλέπεται καταιγιστική (δυστυχώς). Εφ' όσον αποδεχόμασθε τέτοιες εκτροπές από την ανθρώπινη φύση και την κοινή λογική και νομοθετούμε την εφαρμογή τους, αυτές θα είναι οι συνέπειες.

    Βρε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ -και απευθύνομαι στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, δηλ. σε ΕΜΑΣ τους ίδιους- καλά αυτοί είναι αυτοί που είναι, ΕΜΕΙΣ τι νόμους ψηφίζουμε και αποδεχόμασθε ατάραχοι;;; Αντιμετωπίζουμε τα παιδιά σαν να είναι άψυχα παγχνίδια και θέλουμε να περνάμε ότι είμασθε άνθρωποι...


    ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΚΤΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.