Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

«Μαύρη» Παρασκευή για κατάστημα ηλεκτρονικών στην Πάτρα: Εκλεψαν κινητά και laptop που θα πωλούσε σήμερα



Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της διάρρηξης που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Πάτρα στον κόμβο του Γλαύκου στην περιοχή της Περιβόλας...
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η ενεργοποίηση του συστήματος καπνού, αμέσως μετά την παραβίαση του χώρου, φέρεται πως οδήγησε σε άτακτη φυγή τους δράστες.
Η ορατότητα στο εσωτερικό του καταστήματος αφενός ήταν μηδενική και αφετέρου η ήχηση του συναγερμού, δεν τους άφηναν και πολλά περιθώρια δράσης. Παρ όλα αυτά κατάφεραν να αφαιρέσουν από τις προθήκες τουλάχιστον 18 κινητά τηλέφωνα και σύμφωνα με πληροφορίες και κάποιους φορητούς υπολογιστές.
Οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του καταστήματος, αφού φέρεται να παραβίασαν πλαϊνή πόρτα της επιχείρησης. Μάλιστα το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίζεται "τυφλό" καθώς δεν έχει επαρκή φωτισμό.
Το υλικό των καμερών ασφαλείας του καταστήματος καθώς και οι καταθέσεις των υπαλλήλων, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, και η Πυροσβεστική καθώς υπήρξε η ενεργοποίησης του συστήματος πυρανίχνευσης, αλλά και οι υπεύθυνοι του καταστήματος.
Η πληροφορία πως οι δράστες διέφυγαν με συγκεκριμένο τύπου αυτοκινήτου, κινητοποίησε τις αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαρρηκτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive