Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Γνωστός στο ΥΠΕΘΑ ο Βασίλης Παπαδόπουλος. ΕΓΓΡΑΦΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Του Γιάννη Τρουπή
Την σχέση του φερόμενου ως «μεσάζοντα» Βασίλη Παπαδόπουλου με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας επιχειρεί να αναδείξει η ΝΔ, θέλοντας να καταρρίψει τους ισχυρισμούς του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπιακής Βιομηχανίας Α.Ε. ήταν άγνωστος στο ΥΠΕΘΑ...
Στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο δελτίο τύπου της γενικής διεύθυνσης αμυντικών εξοπλισμών του ΥΠΕΘΑ με ημερομηνία 9 Αυγούστου, με το οποίο ανακοινώνεται η συνάντηση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή εξοπλισμών με τον κ.Παπαδόπουλο, κατόπιν αιτήματος του τελευταίου. Παράλληλα υπενθυμίζουν ότι στις 7 Νοεμβρίου ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας στην ερώτηση της ΝΔ τόνιζε ότι «υπάρχει διακρατική συμφωνία».

Κλιμακώνει η ΝΔ την επίθεση στον Πάνο Καμμένο
Σε μία σαφή κίνηση κλιμάκωσης, βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ. Στο πεντάλεπτο υλικό παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά τα γεγονότα, τα οποία όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποτυπώνουν τις μεγάλες ευθύνες του υπουργού Αμυνας.
Παράλληλα στο βίντεο διατυπώνονται τα κύρια ερωτήματα που απευθύνει η ΝΔ προς την κυβέρνηση για το θέμα , το οποίο χαρακτηρίζει"σκάνδαλο πρώτου μεγέθους. Το βίντεο κλείνει με αναφορά στον πρόσωπο του κ. Τσίπρα, από τον οποίο ζητά να τοποθετηθεί δημόσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive