Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ο Άδωνις καταγγέλλει ότι δεν τον άφησαν να δει τα απόρρητα έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία. Να στα δώσουμε εμείς βρε Άδωνι. ΜΠΕΣ & ΔΕΣΤΑ ΟΛΑ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ. Με ανάρτησή του στο twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει ότι οι υπηρεσίες της Βουλής δεν του επέτρεψαν να δει τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε χθες...
ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λοβέρδος προχώρησε χθες σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία μιλώντας στη Βουλή και καταθέτοντας ταυτόχρονα απόρρητα έγγραφα. "Πριν λίγο προσπάθησα να δω τα Απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε χθες για τους βουλευτές ο @a_loverdos οι Υπηρεσίες της Βουλής δεν μου τα έδωσαν. Ακόμη ψάχνουν λένε τρόπο....ελπίζω να μην θέλουν να τα κουκουλώσουν..." έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΑΔΩΝΙ, ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; Διαβάστε το πρακτικό της επίσημης σύσκεψης μεταξύ των αξιωματικών της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών και των επίσημων εκπροσώπων του υπουργείου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας που έγινε στις 29 Αυγούστου 2017, μία ημέρα πριν το θερμό επεισόδιο του Πάνου Καμμένου με τον ταξίαρχο Παπαδάκη: 












Διαβάστε τα emails με τα οποία οι Έλληνες στρατιωτικοί έδιωξαν τους Σαουδάραβες αξιωματικούς που είχαν έρθει Αθήνα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία πώλησης των βλημάτων 105mm:


1 σχόλιο:

  1. Δεν τον αφήνουν γιατί φοράει γιλέκο νανοτεχνολογίας....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive