ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

ENTEΛΩΣ ΤΡΕΛΟ & ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!! Ο Στρατός θέλει να διώξει την Χαρά Νικοπούλου από την Θράκη;

NIKOPOULOU.jpg
Όταν το έμαθα, πραγματικά δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο ελληνικός στρατός ζητούσε από από την Δασκάλα του Έθνους Χαρά Νικοπούλου, και την “Κιβωτό της Δόμνας Βισβίζη”, το φυλάκιο που της είχε παραχωρήσει, προκειμένου σε αυτό να φιλοξενεί παιδιά που είχαν ανάγκη στέγασης και φροντίδας....
Πιστεύαμε μέχρι τώρα ότι το έργο της Χαράς Νικοπούλου στην περιοχη παρεμποδιζόταν μόνον απο το τουρκικό προξενείο και τα ενεργουμενά του στην περιοχή. Όπως άλλωστε επιδεικνύουν τόσο οι επιθέσεις κατά της ηρωϊκής δασκάλας, όσο και οι δικαστικές της περιπέτειες με αρκετά από αυτά τα στοιχεία. Όμως φαίνεται ότι στην εποχή την οποία βιώνουμε βλέπουμε όλα είναι δυνατά. Αλλά ας πάρουμε την υπόθεση από την αρχή. Πρίν από κάποια χρόνια ο Ελληνικός Στρατός παραχώρησε ένα παροπλισμένο ακριτικό φυλάκιο, στην ορεινή Ροδόπη, στην Κιβωτό της Δόμνας Βισβίζη, προκειμένου να φιλοξενούνται εκεί ορφανά παιδιά από όλη την Ελλάδα. Οι άνθρωποι που βοηθούν στην Κιβωτό, με πρωτεργάτη την Χαρά Νικοπούλου με προσωπική εργασία και σωστή διαχείριση κατάφεραν να μετατρέψουν το εγκαταλελειμμένο φυλάκιο – σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας παραχώρησης- σε έναν “παράδεισο” για τα άτυχα παιδιά των συμπατριωτών μας, σε μια κυριολεκτικά ξεχασμένη από την κεντρική εξουσία γωνιά της χώρας μας, που αντιμετωπίζει ένα σωρό προβλήματα. Οι εγκαταστάσεις αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό προκύπτει και από τα ίδια τα στρατιωτικά κλιμάκια που επισκέφθηκαν τον χώρο για να τον “επιθεωρήσουν”.

Όμως εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανέναν προφανή λόγο, ο Ταξίαρχος του Ε.Σ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου, ζήτησε την εγκατάσταση πίσω από την “Κιβωτό”, προκειμένου να “χρησιμοποιηθεί επιχειρησιακά” από τον Στρατό. Στο έγγραφο που σε αποκλειστικότητα αποκαλύπτει σήμερα η “Ελεύθερη Ώρα” φαίνεται ακριβώς αυτή η ... απαίτηση του Ελληνικού Στρατού εις βάρος της “Κιβωτού” αλλά και των παιδιών που μένουν εκεί. Αναρωτιέται κανείς εάν υπάρχει τόσο σοβαρή ανάγκη για ένα εγκαταλελειμμένο φυλάκιο από τον Ελληνικό Στρατό. Ή εάν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για αυτή την κίνηση. Εάν κανείς μπει σε αυτή την λογική δύο μόνον πράγματα του έρχονται στο μυαλό. Το πρώτο είναι το γεγονός της σύνδεσης της Χαράς Νικοπούλου με την Χρυσή Αυγή.

Και το ενδεχόμενο αυτό η κίνηση αυτή να έρχεται ως προσπάθεια “καταστολής” της δράσης της ηρωϊκής δασκάλας στην περιοχή. Το δεύτερο σενάριο δεν είναι άλλο παρά αυτό της εξυπηρέτησης μη- ελληνικών συμφερόντων στην περιοχή. Και αυτό είναι πολύ χειρότερο καθώς επί της ουσίας Δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν αυτή η απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Ταξίαρχο ή οι διαταγές ήλθαν από πολύ ψηλότερα. Όπως και να έχει όμως, όποιος και εάν είναι ο λόγος, από όπου και να ήλθαν οι διαταγές το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Έχουμε ένα πραγματικά τρομακτικό συμβάν.

Όπου ο Ελληνικός Στρατός μετατρέπεται είτε σε όργανο “πολιτικής εκδίκησης” είτε σε όργανο της τουρκικής προσπάθειας να εξοβελίσει από την περιοχή την Χαρά Νικοπούλου. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Και ξεκινάμε με το βασικό! Έχει γνώση και άποψη ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος γι' αυτό το συμβάν; Στάλθηκε εν γνώσι του αυτό το εξώδικο; Το γεγονός το δημοσιοποίησε η ίδια η Χαρά Νικοπούλου, “σε συναισθηματική ένταση” στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού ΑΡΤ. Το έγγραφο, σύμφωνα πάντα με την ίδια , έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» και αφορά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης οικίας η οποία είχε ανακαινιστεί με χρήματα Ελλήνων πολιτών  και δικά της και αποτελούσε πρότυπο για την περιοχή.

Η ίδια η ηρωική δασκάλα δήλωσε , για να είμαστε πάντα ακριβείς , ότι μετά από συνάντηση συνεργάτη της  με τον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμένο είχε αποσπάσει την προσωπική δέσμευση του ιδίου ότι το θέμα θα «παγώσει» και δεν θα ισχύσει το έγγραφο που ίδια ισχυρίζεται ότι της αποστάλθηκε. Όμως ακόμη και εάν “παγώσει” το ζήτημα, αυτό δεν λύνει το ερώτημα του ... πώς ξεκίνησε να υπάρχει το ζήτημα! Και το “πάγωμα” του ζητήματος δεν σημαίνει επιλυσή του. Και πρέπει να τονισθεί ότι το ζήτημα “ξεκίνησε” με το συγκεκριμένο εξώδικο του Ταξιάρχου. Σίγουρα το ΓΕΣ θα πρέπει να δώσει απαντήσεις επί του συγκεκριμένου θέματος. Και να μάθουμε όλα τα πώς και τα γιατί γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση.

elora.gr

3 σχόλια:

 1. ο εχθρός εντός των τειχών..........................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πίσω ἀπὸ τὸν ἑλληνικὸ στρατὸ ποῖος κρύπτεται;;
  Ὀνόματα δὲ λέμε, εἶναι μπουλοῦκος καὶ τὸ παίζει ὑπερπατριώτης...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όποιος υπέγραψε αυτό το κωλόχαρτο να πάει αμέσως σπίτι του και χωρίς σύνταξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive