Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΛΟΕΚΘΕΣΗ DEGENERATE 14. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! ΦΩΤΟ

Εδώ βλέπετε την έκθεση degenerate 14 ,όπου καλλιτέχνες εξέθεσαν εν είδει πυγολαμπίδας κεριά στην πρωκτική περιοχή τους!
Η συγκεκριμένη έκθεση χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού,και στηρίχθηκε στην αλληλεγγύη μεταξύ των καλλιτεχνών !
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε σε δομές φιλοξενίας προσφύγων!!!...


Υ.Γ.1: Ιδού πού πηγαίνουν τα λεφτά των αγρίως φορολογουμένων πολιτών! Στην τέχνη του κ@@@λου! Και για να βοηθήσουν τα «προσφυγάκια»!
Υ.Γ.2: Όποιος δεν διαθέτει τον πλούσιο… εσωτερικό κόσμο να κατανοήσει αυτό το απαύγασμα της τέχνης, είναι άξεστος και φασίστας… 
Υ.Γ.3: Ήταν που οι προαναφερόμενοι… φασίστες θα πήγαιναν την χώρα 500 χρόνια πίσω… Τώρα είμαστε έτη φωτός μπροστά… ΒΡΕ ΟΥΣΤ…!!!

5 σχόλια:

  1. Κάθε φορά πιστεύουμε ότι πιάσαμε πάτο. Από ότι φαίνεται έχει ακόμη δρόμο. Από τα παλομενα πέη στα κεριά. Θεέ μου γιατί να γίνονται αυτά στην πατρίδα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί;
      Διότι εἴμεθα λαὸς διεφθαρμένος ἄχρι μυελοῦ ὀστέων. Αὐτοὶ εἴμεθα πάντοτε ἀλλὰ ὑπῆρχαν κάποιοι οἱ ὁποῖοι ἐκράτουν ἀόρατον χαλινάρι καὶ οὔτω τὸ κακὸν ἐλαχιστοποιεῖτο.
      Τὴν πλήρη καταστροφὴν ἔφερεν ὁ Ἀνδρέας Παπνδρέου-Μινέϊκο ὅστις ΠΡΩΤΟΣ ἐξίσωσε κολοκυθάκια καὶ περιβολάριδες.
      Ἔκτοτε.... κλπ., κλπ.,κλπ., καὶ ὁ νοῶν νοεῖτο!!

      Διαγραφή
  2. Η κυρία υπουργός ξέρει που πηγαίνουν τα λεφτά των επιχορηγήσεων του υπουργείου της ή το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η παράσταση που παίζει στο Παρίσι ; Αν το ξέρει πρέπει αμέσως να παραιτηθεί, αν όχι να κάμει ΈΔΕ και να πέσουν οι ανάλογες καμπάνες. Τα λεφτά μας δεν μπορεί να πηγαίνουν στους κώλους κάποιων. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΚΕΡΙΩΝ ΜΗΚΟΥΣ 50 ΕΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 5 ΕΚ ΚΑΙ ΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την επόμενη φορά να φάνε και φασολάδα πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive