Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΘΡΑΚΗ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB: ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ¨

Στην αρχή όταν το διαβάσαμε σκεφτήκαμε μήπως δεν το μεταφράζουμε καλά . Και όμως το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα του Rodop Ruzgari  είναι σαφές. Αφορά μια εκδήλωση σουνιτών-τουρκόψυχων που έγινε στο Μεγάλο Δέρειο στις 7/10/2017. Εκεί λοιπόν ανάμεσα στις ¨υψηλές¨ παρουσίες ήταν και ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Στην ομιλία λοιπόν που έκανε εκεί, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε :..
Αυτή η περιοχή για αιώνες ήταν τουρκική και αύριο θα παραμείνει ως τουρκική¨.
Η φράση αυτή παραπέμπει ευθέως στην φράση που φώναζε ο όχλος στην Τουρκία όταν έσπαζε τα μαγαζιά των Ελληνων το 1955.
Φώναζαν τότε ¨Kıbrıs Türktür, Türk kalacak¨. Δηλαδή ¨Η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική¨.
Φαίνεται ότι το δήθεν αστείο του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο οποίος  το 2016 είχε ευχηθεί δημόσια στον Τσαβούς ¨να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης¨, δεν ήταν και τόσο αστείο…

3 σχόλια:

  1. Αυτόν τώρα θα τον καλέσουν στην βουλή και θα τον χειροκροτήσουν οι συριζαίοι σαν αντιφασίστα, αντιεθνικιστή, και αντιχρυσαυγίτη. Όλα να τα περιμένεις από τους προδότες ροζουλί αριστερούληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ούτε ήταν και δεν θα γίνει ποτέ τουρκική τουρκόσπορε,ερχόμαστε και αυτοί που αισθάνονται τούρκοι,θα αναγκαστούν να πουλήσουν τα υπάρχοντα τους,και να φύγουν στην τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα έξι μέτρα τον κωλότουρκο. Απλά πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive